Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2008, 13:08   #2
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart GENELKURMAY ERGENEKONU ZİYARET ETTİ
Habere Gelen Yorumlar :

pol 03.Eylül.2008 12:02:27

Kınıyorum
Bu ziyareti KINIYORUM. Yüce Türk Milleti adına, Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz adına, şehitlerimiz adına bu Terör Zanlılarını ziyaret eden zihniyeti ve mantığı kınıyorum. Türk Milleti'ne saygısızlık etmeye kimsenin hakkı yok!..

Murat 03.Eylül.2008 12:02:15

Bu mudur yani?
bunca aydır yatan bu kişilerin, yeni g.kurmay başkanı ve komtanların atanmasından kısa bir süre sonra tsk tarafından ziyaret edilmesi ve el altından sopa gösterir gibi biz yargıya güveniyoruz demesi; ne kadar manidar değil mi?!

ZEKERİYA UZUNALİOĞLU 03.Eylül.2008 12:01:08

ASKERİ SAVCILIK EMRİDİR:
BU ZİYARET BİLGİ AMAÇLIDIR.ASKERİ SAVCILIK EMRİDİR.TSK DEVLETİN BEKÇİLERİDİR.DEVLETİ YIKMAK İSTEYEN ŞER ODAKLARA ASLA ZİYARET ETMEZ.

kardan adam 03.Eylül.2008 12:01:08

kime hizmet acaba
Hizmet ettiler ama kime,neye,niçün hizmet ettiler.Ben silahlı kuvvetlere hizmet ettiklerini pek sanmıyorum.Türk milletine bir hizmet olduda milletmi fark etmedi acaba.Ortalığı germesinler artık.

Ahmet Han AKYILDIZ 03.Eylül.2008 11:59:42

Açıklama...
Adaletin bu mu be hey dünya!

mustafa 03.Eylül.2008 11:58:54

bu nasıl iş?
TSK ne yapmaya çalışıyor?

yucel 03.Eylül.2008 11:58:54

Yargıya saygı
yargı kararının sonucunu bekleyip yargıya saygıyı gösterilse daha inandırıcı olurdu.

sinan 03.Eylül.2008 11:51:06

Hiç etik bulmadım bu ziyareti
Doğru bir hareket değil yıllarca hizmet etmiş ama bunun ne önemi var türkiyeye verdikleri zarar ortada ben şahsen bu hareketi kınıyorum başbakan ve cumhurbaşkanı bundan bir ay önce erbakanı ziyaret etseydi kıyameti kopartırlardı tüm türk halkını bu ziyareti kınamaya davet ediyorum

OLGUN YILMAZ 03.Eylül.2008 11:51:01

BU NASIL SAYGI...NASIL GÜVEN...
Zanlı durumunda bulunan kişileri isnat edilen bu kadar vahim suçlara rağmen terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklu olmalarına rağmen ....

ve beraat etmemiş oldukları halde DEVLETİN RESMİ BİR KURUMU KENDİ ALANININ DIŞINDA suçluları nasıl ziyaret eder veya ettirir...

Bunun hesabını birileri sormalı

çelik 03.Eylül.2008 11:50:41

mı acaba
tsk

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla