Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-29-2008, 00:00   #33
Kullanıcı Adı
Salman
Arkadaslar sakinha unutmayin ki bu konuyu irdelemeyin amaciniz Düzgün sekilde hakaret ,iftira olmadan tartismak olsa da tartismaya acmayin sünkü Ak parti Forum Temsilcileri eski Milli Görüs tabanindan gelmeyen yani sonradan Gülen talebelerinden olusmaaka oldugu Kanaatina varmis bulunmaktayim,bu konuyu tartismadan önce bir kardesimizin sakin gülen bey karsi görüs belirtme seni banlarlar sünkü Forum Yönetizileri sogunlukta Gülen talebelerinden olustugunu belirtmisti aynen de öyle oldugu kesin gözükmektedir ,ne oldu Milli görüs tabanindan gelen ak yöneticilerine ?, hani ak parti Bizim tabandan gelen kardeslerimizden olusmaktaydi ?, Itirafetmeliyim ki benim Babamda Bir Numarali ak Partili ve kendiside bu durumu saskinlikla izlemektedir , her konuda tartsilir edep seviyesi korundugu Müddetce, her lider tartisilir Erbakan hoca da olsa amma sakin güleni tartismayin banlanirsiniiiz neden yöneticiler gülen talebeleri,yok kardesim ben kesinlikle bir papazin Misyonu olan Dinler arasi Diyaloga karsiyim ,Peygamber efenndimizin Yolunda gitmek varken Papaz in Misyonu olan Diyalog safsata sinin parcasi olmak istiyorum diyen hoca yi neden elestirmeyim (sakin buna iftira demeyin mektubu ortada),10 yili askin papaz in misyonunda yer alan gülen bey kardeslerimize zulmedenlere ne fayda getirmistir ki Misyonuna destek vereyim (“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin.Zira onlar birbirinin dostudurlar.İçinizden onları dost tutanlar,onlardandır.Şüphesiz ALLAH,zalimler topluluğuna yol göstermez.” (MAİDE SURESİ 51.AYET)

“Ey iman edenler!Müslümanları bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin;(Bunu yaparak)ALLAH’a aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz? (NİSA S. 144. AYET)

Beni banlayin önemli degil siz bununla sadece kendinizi kandirmaktasiniz

Allahim a Sükürler olsun ki Peygamber efendimizin Yolu ortadayken Bir Papaz in asil amaci olan Dinler arasi Diyalogun Parcasi degilim

AFG/ADH
Salman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla