Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 18:57   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Müjdat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insanı sevmek onun müridi olmayı iktiza etmiyor ama müslüman olmak bir baska müslümanı sevmeyi ve davasını sahiplenmeyi iktiza ediyor. Olaya böyle bakınca f Gülen hocayı tanımasamda ben bu grubu olusturan insanlara bayrak acarım. O insanların kıymetini bizlerin ölçemeyeceği insanlara dil uzatması bizlere atılmış bir sille kabul ederim. Bu tip insanları ve buna çanak tutanları esefle kınıyorum.
İşte aynen bunu ifade ettik muhterem..
Allah rızası gözeterek her müslümanı seviyoruz..Ama bu onların her fikrini yada icraatini beğenmemiz kabul etmemiz anlamına gelmez..Ben şahsen bir çok fikrini tasvip etmiyorum kendimce(dikkat edin dini fikirler dışındaki fikirlerden kastım)Sevmek zorundada değiliz ayrıca..Bana sempatik sevimli gelmeyebilir..Sevmeyebilirm..O benim kusurum(!)
Sahiplenilen dava islam ise onu hepimiz sahiplenmişiz zaten..İslamın yararına olacak her fikir ve görüşte bizde bayrak açarız herkese..
Onun hakkında Abdullah öcalan ile ilgili kıyaslamayı bizde kınadık en başında farkettiyseniz..Onlara destek verdiğimiz manasına gelmiyor ''sevmesemde'' kelimesi.. Sevmek durumunda değilim bu kadar açık..Saygı duyulsun lütfen..