başbakan diyarbakıra gitti ve protesto gösterileriyle karşılandı,üstelik bu olanların üzerine Ahmet Türk tarafından "çöp siyeseti yapmayı ona bırakıyoruz" denilerek adeta aşağılandı.eee doğal olarak başbakan için hoş bi durum değildi ama şaşırdığım şey başbakanın nasıl sadece "diyarbakıra bu kirlilik yakışıyor mu?yönetimin çöp makineleri yok mu ki"sözüyle kalabildiği,alışılmışın dışında bi sakinlik vardı sözlerinde,yoksa böyle midir başbakan,sürekli patlamaya hazır bir bomba gibi sinirli,agresif ,bi başbakana yakışmayan üslüba sahip...neden 1 mayıs olaylarında demediğini bırakmadın,sinirlendin de (üstelik bu vatandaşların en meşru hakkıyken) diyarbakırda Allah lık Tayyip kesildin.ama niye gocunasın ki siz iktidar partisi sayesinde meclise girmedi mi DTP?seçim kampanyasında doğunun büyük oranının desteğini alabilmek için siz önünü açmadınız mı bebk katillerinin ,bu canilerin.şimdi ne oldu ne değişti de ters düştünüz.çıkar ilişkisi sona mı erdi? Nice masumların,mehmetciklerimizin kanına giren terör lanetinden ve bunların yandaşları DTP den nefret ediyorum ama asıl bi zmanlar bu terör yandaşlarının önünü açtıkları için AK Partiden tüm benliğimle daha çok nefret ediyorum.kendi çıkarlarınız için bi zmanlar bu canilere destek çıktınız,şimdi soruyorum size ne farkınız var ki DTP den ya da o canilerden....
Konu suenos tarafından (10-21-2008 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir..
|