Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2008, 04:49   #27
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
şeriatçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet cevabımı aldım

türkiye türklerindir kürtlerin hiçbir hakkı yoktur. kürtler türklerin ekmeğini yer sonra da seslerini çıkarmazlar. eğer hak talep ederlerse sopayı yiyip yerine otururlar.
kürtler eğer türkiye'den hak talep ederlerse hainlik etmiş olurlar. ee çünkü türkiye türklerindir.

biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. hani kardeş olduğumuz kürtler.

Sen cevabını soruyu sormadan almışsın.. Türkiye, kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazan herkesindir.. Kürtünde alevinde çerkezinde Türkünde aynısı yazıyor mu kimliğinde.. İşte o zaman aynı haklara sahiplerdir..

Kürtler ne zaman hak talep ettilerde sopayı yiyip oturdular. Al meclise bile girmişler.. Sopayı yedirip oturtan oldu mu? AK Parti kadrosunda bir sürü kürt var, ayrımcılık gördün mü?

Ama bu toprağın bütünlüğüne kast eden isterse babam olsun tanımam birader tanmam!

'' biz türkler olarak yorumumuzu yaptık. bi de kürtler yorum yapsın bakiyim. '' diyorsun.. Aman .. Aman sen kendi yorumunu Türkler olarak genelleme de.. Yavaş gel.. Bırak benimkilerde genellenmesin..

Senle ben kalalım kimin yorumu genel olarak geçecekse geçsin.. Bi senle ben kalalım olur mu? sen genel olma yeter ki.. bende fedaya razıyım..
Aman..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır