Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-26-2008, 03:23   #14
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
bır sıte uyesı--------------------------------------------------------------------Bu haber zaten hiç inandırıcı gelmemişti.Tam bugün eşimle konuşurken şunu bir araştıralım dedim.Hatta dedim ki belki ben yanlış hatırlıyorum.Sonra bir baktım siz haberi sahihlemişsiniz.Ahmetermis sayende bu haberin sahih olanı ortaya çıktı.Bu da medyanın oyunlarından biri demek ki...İlginç olan böyle bir haberi iyice araştırıp sormadan yayınlanması ve diğer kişilerinde buna mukabil yorumlarda bulunması.Diyelimki yapmadığımız bir şeyden dolayı azarlandık ve böyle bir hareketi yapmadığımız ortaya çıktı.Karşımızdakinden ne bekleriz,tabiiki özür dilenmesini.Her zaman Hak'tan ve haklıdan yanayım.
Bak ahmetermis dediğin gibi,bir açık olsaydı birçok kişi harıl harıl araştırıp nereden ne bulabilirim diye uğraşırdı.bır sıte yönetıcısı teşekkürler,fazla zaman geçmeden konuyyu aydınlattığın için ve özürl diğediğin için.
Not:Haksızlığa tahammülsüzlüğümün bir tezahürü olarak bu yorumu yaptım

Bir Site Yiöneticisinin Yazdı Cevap
-------------------------------------------------------------------------------
Evet, Ahmet'in uyarısı ile ...Gazetesinin haberinden düştüğüm çukurdan çabuk çıktım
Not: Konu uzamasın. diye başlığı kilitliyorum...
alıntı

Bir Site Yiöneticisinin Yazdı Cevap
----------------------------------------------------------------------------
Bu konu kesinlik kazanana kadar haberin ana sayfadan duyurusunu iptal ettim.
Eğer ..... gazetesinin yanlış haberiyle böyle yersiz bir konuma düştüysem, vay başıma!
Neyse, son kertede dilerim KDV oranı yükselmemiştir ve biz yanıltıldığımızla kalırız!
alıntı

DOĞRU YAZAN KALEMİ EĞRİ YAZDIRMA YAZAR KALEM EĞRİ YAZARSA ...GAZETESİ MEZAR KAZAR BU OYUNDAKİ HİLEYİ ARİF OLANLAR SEZER RESİM POŞET İÇİNDE KALDI CANLISI SERBEST GEZER

İŞTE AHMETERMİS FARKI AVRUPADA YALAN OLUR AMA BENDE OLMAZ HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DILSIZ ŞEYTANDIR BENDE SUSAMAZDIM ÇÜNKİ DİLSİZ ŞEYTAN OLMAK İSTEMEM .BÖYLE YALAN HABERLERİ HEP YAPTILAR VE YAPACAKLARDIRDA AMA BIZLER UYANIK OLALIM FAKA BASMAYALIM KOSKOCA GAZETENIN YAPTIĞINA BAK YIL BAŞINI BU HABERLE AÇTI BU YALAN HABERLE KAPADI AMA HERKESİN BIR HESABI VARSA ALLAHINDA BIR HESABI VARDIR
saygılarımla AHMETERMİS

BU DA BAŞKA BİR SİTEDENDİR...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla