Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-26-2008, 03:30   #17
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
ahmetermis

------Üye BilgileriTHY Sollarım Ben Seni

Kayıt tarihi 09 Aralık 2007, 11:31:18

yıne sahnedeler,yılbaşında yalan haberlerle ortalığı tozu dumana katanlar şimdide deniz feneri gıbı mılyonlarca fakır ve muhtaç kişilere el uzatan,yardım eden iş bulan ve dahası yur dışındakı açlarada yardım eden...(afrıka ülkeleri)...bır kuruluşu olur olmaz sebeplerle kapattırmak ısteyen ........ gazetesi ve yandaş gazeteleri ve tv leri yıne sahnedeler.bunların derdi bu tur yardım kuruluşlarını kapattırmaktır, ben daha fazla yazmak ıstıyorum ama ılerki zamanlarda yazacağım .
bakıyorum hemen bazı sıteler ver yansın etmeye feryatı fugan etmeğe çığırtganlık yapmağa başladılar oysakı mılyonlaarca yardım alan fakır fukaranın ahı bunları tukrukle bıle boğar,,yıne faka basacaklar hatta bastılar bıle, evet belkı yanlış yapanlar olmuş olabılır belkı hıç ınanmıyorumda..ama unutmamalıyızkı bır ağaç için bır ormanı yakamayız ben bızzat şahıt oldum kışın o soğukta fakıre yemek taşıyan ıhtıyar amcamı gördüm ve denız feneri adına çalıştığını üzerindekı elbıseden bıldım ve hem gurur duydum hemde utandım,ben neden yardım etmıyorum dıye hayıflandım şimdi bıze düşende..denız fenerının değil ama mazlumun yanında olmaktır böyle bır yardım kuruluşunu lekelemek mılyonlarca insanın yemeğini ekmeğini aşını işini elınden almak demektır denız fenerının kuruluş tarıhı 1998 dır yanı hukumetlede alakası yoktur ama ben hukumet olsam,o derneğe TBMM adına üstün hızmet ödülünü verırdım,bakınız afrıka aç neden ?arjantınde iç savaş çıkmıştı neden? yakında avrupada aynı olur,doğu ülkelerıne bır bakın açlık,sefalet ve fuhuş tuccarlığı almış başını gıdıyor..ama bızde bu tur engabeler pek olmaz çünki aile denen kutsal bı çatı var,zekat denen ,sadaka denen,fıtre denen,ve dernekler yardım kuruluşları ,vakıflar,sosyal hızmetler vs.vs. darül acize,darul şafaka vs aş evleri vs, işte bunlar bu ülkemı ayakta tutuyor,bunlarıda zedelersek iş çığrından çıkar üç beş çapulcunun ıftırasıyla akabınde hukumete dayandırılmak ıstenen ve kendı çıkarları adına buna çanak tutanlara dur demelıyız..... saygılarımla
yıne faka bascaksınız...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla