Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 14:42   #119
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hem onlarla iyi iliskide olacaksin okullarinizda cicek verecek en üstün sekilde agirlayacak bu tavriniz icin su dan bahane uyduracaksiniz

sonradan benim yazdiklarimi abartili bulacaksin

bun ikili oynamak denir kardesim

her yorumunda diyalogu örnek gösteriyorsun. o yüzden abartıyorsun dedim. tüm bu olanları diyaloga mal etmek bana abartılı geldi.

okullarda çiçek verildi diye protesto etmek gereksiz mi olur?

ilk cümlende hem onlarla iyi iliskide olacaksın demişsin. sen istemez misin iyi ilişkide olmayı? bizim yahudiyle hıristiyanla sorunumuz yok. bizim kötü niyetli gayrimüslimlerle, siyonizme hizmet eden yahudilerle sorunumuz var. bir yahudi kendi halindeyse, müslümana karışmıyor saygı duyuyorsa bende ona saygı duyarım. ama kazandığı parayla silah alıp filistinli kardeşime karşı kullanıyorsa o zaman karşı çıkarım.

gerçi sana da hak veriyorum, eleştiriye programlanmışsın.!! sizin gibi düşünenler de böyle bir hastalık var malesef. ne olursa olsun eleştiri. hiç mi güzel şeyler görmüyorsunuz? hiç mi takdir edeceginiz bir hadise yaşanmıyor? kimse eleştirmeyin demiyor ama biraz insaflı olun. kabuklarınızı kırın, içinize hapsolmayın. sizin gibi düşünmeyen insanlara saygılı olmaz, sorunlarını dinlemezseniz %3 ü biraz zor geçersiniz.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla