Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 10:11   #2
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
►Erkan Mumcu-Isparta(ANAVATAN Genel Başkanı):
“İlk aday olduğum dönemde, seçim çalışmaları için Eğridir’e tepeden bakan bir köye gittik. Benim, ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yoktu. Karşılama sırasında vatandaşlarla tek tek öpüşmeye başladım. İşin en zor kısmının bu olduğunu öğrendim orada. Çünkü, köylük yer olduğu için, insanlar her gün tıraş olmaya gerek duymuyorlardı. Bu yüzden, daha üçüncü kişiyle öpüşürken yüzümün alı al moru mor hale geldiğini hissettim. Ancak asıl dikkatimi çeken şey başkasıydı; 30-40 kişide bir, 1 köy bekçisini öpüyordum. 6-7 kez köy bekçisi öptüm. ’Burada çok mu olay oluyor acaba, niye bu kadar bekçisi var’ diye kendi kendime sorup, etrafı dikkatlice süzdüğümde durumu çözdüm. Köy bekçisi bir taneymiş ama ben onu her öptüğümde sıranın en başına geçiyormuş ve ben hep aynı bekçiyi öpüyormuşum. Dahası da, köy halkı bir daire oluşturmuş, ben, döne döne sürekli aynı kişileri öpüp duruyormuşum.”

►Öner Gülyeşil-Siirt(AK Parti):
“Telefon çaldı, açtım.
’Alo’, ’Beni tanıdınız mı?’
’İsminizi verirseniz..?’,
’İsmimi versem bilemezsiniz. Hiç karşılaşmadık. Siz bizim köyde teyzemin oğlu ile tokalaşmızsınız. Oradan tanırsınız belki.’”

:D:D Çok komiktiler yaa emeğinize sağlık sabah sabah güldürdünüz beni
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla