Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22-2008, 17:48   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
hakan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faruk efendi mazlumiyetlerin giderilmesine araç olan nedir siyaset değilmidir. Kısır cekişmelere sebep olundunduğu vakit demokrasi adına gelişmelerin durmasını her dönem maalesef büyük sancılar ile yaşadık , belki mevcut sahiplenme ,ideolojik nüanslardan arınmış bir CHP nin sistemin rahatlaması için başı ceken bir parti olduğu siyasi tarihimizdeki vuku bulan bir çok engelleme ile sabittir. Bu nun için olsa gerek Chp nin ezber bozması ve ezberin arkasında durması siyasi tarihimiz için hatta demokrasi hukuk sistemimiz için bir milad olacaktır. Olaki samimi değil içindeki kalıp sesler buna büyük direnç göstererek baykalı devirseler bile her yönü ile
AK PARTİYE yarayacak bir gelişme olacaktır , bu zaviyeden olayı ele aldığımızda Baykalın bu tarz yapmacık ve takiye üsüle bile hayat vermesi her şeyin ötesinde büyük gelişme , coğu zaman gizlenerek gizli niyetlerini absorbe eden bir parti bu gün imgeler ile var olmaya kendisini mecbur görüyorsa bu tablo karşısında ya bu imgelere sahip cıkacak yada takiye yaptığı alenen ortaya cıkacak kısacası her daim bize yarıyacak

Birader, bu sözleri ilk kez söylemiyor bu adam, sonra yine eski tas eski hamam olacak bilmiyor değiliz. Ne desteği hangi destekten bahsediyorsun??

Adam benim çarşaflım masum diyor diğerleri kabahatli.. Neyine destek olayım ben bunun.. Siyasi çekişme olur da bu zihniyettekilerin ki çekişme falan değildir.. Amaçları başka!
Dağ fare doğurur, yine ben bu adama destek kelimesini ağzıma almam.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla