Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-23-2008, 23:54   #65
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
o dediğin zaman refah yol zamanında ıktıdar olmadıkı.. 6 ay idare edbildi..!

bir hukumetın icraatının ıyı olmasını anlaman için en az ıkı üç yıl iktıdarda kalması gerektir..!
erbakan da o gunun şartlarında bol keseden bır zam yaptı artık bu lafı 70 yıl bellersiniz..ben o gunkune laf söylemek istemıyorum ama bak hala zorluyorsun beni... bana anlattırma o gunleri... benım liderim parti kapattırmayacaktı..benım lıderim merve kavakçıyı gösteripte bunu ülke sorunu haline getıttırmeyecekti..benım lıderim hırsıza yolsuza sütten çıkmı kaşık demiyecekti..benım liderim ecevıte orada laf söyletmeyecekti. yav benı konuşturma o gunlar yıne aklıma geldi.. başımızı dık tutturmadı gelen vurdu gıden vurdu..
bır susurluk,bır aczimendi olayını ,bir madımak olayını,bır uğur mumcu olayını çözemeyenler bu ülkeyi yönetemezler..her ne kadar nıyetınızde düşüncenızde iyi olsa dahi..
O gunlerde bir bakanla tartışdım dedimkiii.. sayın bakanım nıye bır tayyıp erdoğana sahıp çıkamıyorsunuz?nıye bır merve kavakçıya sahıp çıkamıyorsunuz?nıye partıyı kapattırabılıyorsunuz..?ecevıt kadar masaya yumruğunuzu neden vurmuyorsunuz dedim ve cevap aynen şöyle..hem vallahi hemde billahi aynen aktarıyorum.
BANA BAK dedi..sen kendine tetıkçimi arıyorsun..? yok efendim rica ederim benım tetığim oydur dedim...adam bir sinirkii gucu bana yetecek sanki..bak dedi benımde çoluğum çocuğum var,benımde bır ailem var..sen git kendine bi tetıkçi bul dedi..hemde öyle sert söylediki anlatamam..!
bu sefer benım sınırım kabardı..sen bana bak dedim.. benım tetiğim oydur.oyumu sıze verdim ve sizi destekledim ve destekliyorum.eğer çocuğunu düşünüyorsan kelleyi koltuğa almıyacaksan sıyasete gırmeyecektin dedim..bana yıne yuksek bır sesle söyleyememıyeceğim bır kaç laf daha söyledi ve ben patladım ve O sözler ağzımdan otomatıkman döküldü.. ne refahçıyım,ne erbakancı... ne siyasetçiyim ne menfaatçı..!ne ithalatçıyım ne ıhracatçı...! şeriatçıyım ben şeriatçı ..! sözleri ağzımdan döküldü ve o bakan sustu kaldı ve kalktı gıttı..bu sözlerime en başta rabbim şahit ve o gunun belediye başkanı ve 6 -7 kişilik bır kaç kişi de bu olayı bızzat gördüler..
yani diyeceğim odurkii sen bizlerle değil..! git refah yolu yıkan demirel ile,cintonık ile,ağar abileri ile,vural savaşlarla, nusret demiral la,kemal alemdar ve o gunun proflarıyla,refah yolu içerden yıkan vatan hainlari ile uğraş..ben az söyledim sen çok anla lütfen..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır