Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2008, 20:58   #5
Kullanıcı Adı
seva
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ülkemizde değil dünyada genel bir kriz var ve bizde bundan etkileniyoruz ister istemez en az kayıpla kurtuluruz inşaAllah ama sürekli bizim kartel medyası özellikle kriz var kriz var deyip sürekli insanlara böyle empoze ederlerse yatırım yapacak kişilerin yapacağı yatırımları da engellemiş olurlar o yüzden diyorum ki sürekli kriz var kriz var demekle krizi önleyemeyiz söyleyeceğimiz kelime şu olmalı krizden nasıl kurtulabiliriz nasıl önlem alabiliriz olmalı benim aciz düşüncem budur bilmem bana katılanlar var mıdır

Aslında Milletin kriz derdi yok Medya ise evet aynen söylediğiniz gibi sırf kriz çıksın diye yayın yapıyorlar. Medyanın derdi milletin huzurunu kaçırmak başka dertleri olamazki onların küresel kriz çıkalı bir ay olmuş oda üstelik finanas sektöründe başka sektörlerdede değil bizim medya bizim ülkemizde bütün sektörlerde kriz var diye zorla memleketi krize sokacaklar.Devlete güvenmeyeceksinde bu medyayamı güveneceksiniz.
Ekonomi sadece BORSA ve DÖVİZ değil heralde
Medya bu yayınlara devam ettikçe insanlar alışveriş yapmaz alışveriş olmayıncada esnaf nakit sıkıntısı çeker.
AKP iktidarında elbetteki iyi şeyler yapıldı TÜRKİYE iyi yolda Eğitim Sağlık vb.
elbetteki açılan kapanan işyerleri olacak elbetteki kiralık satılık işyerleri yada dükkanlar olacak bunlar gerçek ülkede kriz olursa elbetteki sizde bende etkileniriz etkilenmemek içinde bu MEDYA nın kriz tellalığının önüne geçilmesi lazım eş dost akraba ve çevreye alışverişleriniz yine aynı şekilde devam etsin diye telkinlerde bulunulması lazım
seva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla