Konu
:
Kısa Bir Aradan Sonra Yeniden Merhaba!
Tekil Mesaj gösterimi
12-16-2008, 20:59
#
33
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Alıntı:
duyguseli
Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese yeniden merhaba..Böyle ayrılıklar arada da olsa işe yarıyor,kıymet bildiriyor başkanım..
:utandım:
Arkamızdan söylenen lafları şahsımız üzerine değil partimiz ve davamız üzerine alınıyorum ben..Çünkü biz burada şahsi değil dava uğruna emek harcıyoruz..Ve davamıza(dava kardeşlerine) söz söyleyenler hakiki davaserver asla değillerdir..!!
Bize ''lekeli'' lafzını kullananlar arasında, buradaki kişilerin adını karalayıp aynı 'şeyleri yapıp,ilişki yaşayan ve sonrada masum rolüne bürünen isimlerde var siz rahat olun sevgili saygıdeğer başkanım..
Ve hatta canımı sıkmasınlar yoksa birer birer isimlerini ifşa etmekten kaçınmam..
KORKSUNLAR benden ve bizden..
Onları kaale alıp,kafasına takan onlar gibi olsun..
Biz kocaman bir aileyiz.. Böyle çoluk çocuk sözüyle üzülüp gerilmeye ne lüzum var.. Allah bizi bildikten sonra,biz kendimizi bildikten sonra varsın onlar bilmesinler kimin umurunda..;)
Yok taklit ediliyoruz,yok efem forum bilmem ne yuvası,yok efem koltuk sevdalıları vs vs diyenleri biz şikayet edilmesi gerekene ettik.. O işini biliyor.. Sopasını ne zaman göstereceğini kimse bilmez..
Unutmayın..!! Takdir edildiğiniz zaman değil..TAKLİT edildiğiniz zaman başarmışsınız demektir.. ak parti forum.com sanal alemin taklit edilmeye çalışılan ama adama avuç yalatan en büyük forumudur..
Ehh biraz geç oldu ama cümleten selamun aleyküm..Hoşbuluruz inşAllah..:utandım:
Ve aleykümselam nickini görüpte inş. cennetlik olmama vesile olan dost..
;)
Ay
rıca imzana bayıldımm
Konu reyAKbay tarafından (12-16-2008 Saat
21:11
) değiştirilmiştir..
reyAKbay
Açık Profil bilgileri
reyAKbay nickli üyeye özel mesaj gönderin
reyAKbay - Daha fazla Mesajını bul