Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-20-2008, 23:16   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart 11 Genç Yüreğin Müthiş Azmi
Trabzonspor 2-1 Eskişehirspor

Trabzonspor 90 dakika boyunca üstün ve neredeyse tek kale oynadığı maçta rakibini 2-1 mağlup ederek hem stres attı, hem de devreye moralli girmeyi başardı.

Trabzonlu futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya Trabzonspor çok hızlı başladı. 23 dakika tek kale oynayan Trabzonspor 23.dakikada 'bu kadar olur' dedirterek gol yedi. Eskişehirspor'un bu tek golü Brezilyalı forvet Anderson'dan gelirken, Trabzonspor'u galibiyete taşıyan golleri 35 ve 76. dakikalarda son haftaların suskun ismi Gökhan Ünal attı. Özellikle maçın son bölümünde rakibin 1o kişi kalmasıyla bir çok gol pozisyonu yakalayan ekibimiz bunları değerlendiremedi.

Sarı Kartlar: Ivesa (Eskişehirspor) Cale, Colman, Selçuk (Trabzonspor)
Kırmızı Kart: Tayfun Eskişehirspor

Allah Bize Haram Puan Nasip Etmesin ( Tutarsız Yorumlar Yapanlara İthafen)

Maçın Tartışılan Anları: Kaçan Penaltı Pozisyonu !

29. dakikada Eskişehirspor 1-0 öndeyken Umut'un ceza sahası içerisinde yerde kalması sonucu hakemin penaltıya hükmetmesi tartışılacak pozisyondu,tıopun gerisine gelen Yattara'nın şutunda penaltıyı kaleci kurtartı. Allah bize haram puan nasip etmesin. Kaldı ki penaltı tartışmaya açıktı yani net değildi ve bu pozisyonlarda hekemin takdirine saygı duyulur.

Eskişehirsporun 10 Kişi Kalması ! "Kartı Görmedim"

61.dakikada hakeme itirazdan sarı kart gören Eskişehirsporlu Tayfun 78.dakikada atağa kalkan Trabzonsporlu İsaac'ı futbol yetenekleri dailinde durdurumayıp tekmeyi basınca hakem de 2.sarıyı ve kırmızı kartı çıkardı. Tayfun hakemin ilk sarı kartı çıkarttığı anda, sarı kart yiyeceğini anlayarak hakeme arkasını dönüp ilerlemişti Tayfun'un 2.sarı kartın ardından ise ben 1.yi görmedim demesi artistlikten başka birşey değildi.

Trabzonsporlu Cale'nin Atılmaması !

Maçın ikinci yarısında kaptırdığı topun ardından rakibini çekerek sarı kart gören Cale ilerleyen dakikalarda rakibine bir faul daha yaptı. Sert hareket olmayan bu pozisyonda hekem faulu verdi ve pozisyonun kartlk olmadığını hükmetti. Benim de içime sindi, o faul sarı kartlık faul değildi çünkü.

Arkadaşlar Objektif Olalım. Eğriye Eğri Doğruya Doğru
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla