Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2008, 02:37   #13
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel düşünmüşsün Ahmet abi. Allah razı olsun. Yalnız ben bir konuda içimi dökmek istiyorum. Biliyorum, sonra tepki gösterenler çıkıyor bana ama bu benim fikrim. İster saygı duyarsınız, ister duymazsınız.
Bugün filistin'de oluk oluk müslüman kanı akıtılıyor. Bizde dahil birçok ülke İsrail'i kınıyor. Ama ben İsrail'i kınamıyorum! Kınanacak biri varsa, o da bizleriz.
Sözlerine aynen iştirak ediyorum..ve dediğin gıbı bu gun bı arkadaşım ısraile veryansın ediyordu..dedimki; israile kızma çünki onların vazifesi,görevi öldürmek ve işgal etmek..ya bizlerin ne..?
ben bu sözü türk askerlerini şehit verdiğimiz karakol saldırılarının ardından,söyledim...pkk nın görevi öldürmek. ya bızım askerin görevi öldürülmekmi..? diye düşünenler için bır soru işareti koydum kafalara..

kısacası çok haklısın ama malesef islam aleminin başındakiler hep kukladırlar..kukla olmayanlarıda ne hale getirdileri bellidir...mesela ırak.pakıstan,afganistan,ürdün,lübnan,mısır,,
kukla olmayan şu aanda iran vardır..onunda akıbetını rabbım hayır eyleye..
rabbim islam alemıne şuur versin hıdayet versin..çok haklısın ancak bızlere şu anda dua etmek ve kalben buğz bağlamak gerekır..ne zamanki ülkemız güçlenır o zaman islam ülkeleride kendilerine gelir.
çünki onlarda bizlerden çok şey bekledi ve bekliyorlar..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla