Bu arada Erhanım bu ne hız böyle hoş geldiniz , eleştiri yapar iken cekindiğim tek şey vardır , kendi akil düzeyimizin ortama yansıması gibi hiç hoş olmayan bir şeyi içra etmesi karşısında coğu kere rahatsız olmuşumdur. Sen dağa filan cıkmadan bile onlarca karedeniz kanallarında coğu kere rumca ve lazca gibi dillerin ekranlarda boy göstermesi vaki gerek yok yani dağlık yerlere cıkmaya, bu arada hizmet noktasında görmek istemeyen gözlerin önüne neleri koysan fayda etmez söylenenler söyleyenlerin ağzını yormaktan öteye geçmez .Ön yargı denilen maraza lık görme alanlarımızı daralttığı gibi hayat bulan yeşeren bir çok şeyide bloke eder. Eminim ülke ve devlet yapısından bir çok evrime imza atan Ak partimizin hayat bulan projeleri karşısında senin de his dünyada bunu görecek kadar basiret vardır . Seni seviyorum Erhan kardeşim benim kardeşim yüklenmeyin sakın arkadaşlar
Yalçın kardeşim bu noktada samimi bir yorum yaptı,aynen katlıyorum.Erhan kardeşimizinde samimi ve önyargılı olmadığını düşünürekten zamanla daha iyi anlaşılacağımızı umuyorum.
|