Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı
lütfen şu poliyikayı bir kenera bırakın yok biz laf atmıyoruz da şöle demek istedik felan lütfen siz burda düpe düz saadete taş atığınız sanıyorsunuz...fakat bu konulardan haberiniz olmadığı okadara belliki...her halükarda davranışlarınız ve klavyeniz ele veriyor...
çünkü biz saadet gençlik ve anadolu gençlik derneği olarak...her hafta düzenli olarak toplantı yaparız ve bu toplantıda alınan karaları itina ile yaparız...yada yapmaya çalışıırız...anadolu gençliğin sadece gençlere önem vermediğini söyleyip kısaca faaliyeleri anlatmak isterimki bilinsin...
anadolu gençlik derneği olarak 8 yaşından sonra olan çocuklara ve bunun sürecinde gelen yaşlara kültürel,dini,vs..vs..verilen çabayı burda anlatmak yetmez...burda bu yapılan çabayıda yapılmıyor demek size düşmez...
şöyleki biz sultangazi olarak bu faaliyetlerde tekiz...sadece sultangazide 8 noktada görev yapıyoruz....ve bunların içinde hiç ak partiye dayalı bişey görmedim...
bizim en büyük amaçlarımızdan biri çocuğu yada genci cafeden çıkarmak değil...o cafeye koymamak...
kimse meydana inme heveslisi değil...meydana indiriliyoruz..
....lütfen eğer bir yazı yazıyorsak araştıralım...bakınız ben ak partiyi sultan gazi genelinde araştırdım...çocuklara yada gençlere bu kapsamda bir faaliyet görmedim....
....yazılarımızı araştırarak yazarsak daha bir anlamlı olur....saygılarımla.....
emin amacınız kötü değildir...inanın benimde değil...ama bunu açıklamak bir anadolu gençlik çalışanı olarak boynumun borcu....gecemizi gündüzümüze katarak gerek maddi gerek manevi yönden kendimizi harcıyor isek ve bu yokmuş gibi lanse ediliyorsa bu beni hem kırar...hem üzer....hem sinirlendiri...
|
BAKINIZ SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ KÖTÜ BİR NİYETİM YOK.
ANCAK SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORSUNUZ.
ÖNCELİKLE ÇOK ŞÜKÜR BENİM BİLGİM BU KONULARDA VAR..
SÜREKLİ SİZ ÇOK BİLGİSİZSİNİZ.İSTE ONA BENZER KLAVYE MUHABBETLERİ
ÖNCELİKLE İNSANLARI KÜÇÜK GÖRMEKTEN VAZGEÇİNİZ.
BU SİZLERE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ.
DEMİŞSİNİZ Kİ KONULARI ARAŞTIRALIM.BU KONUDA ARAŞTIRILCEK BİR ŞEY YOK.GEREK DUYSAYDIM ARAŞTIRIRDIM.ÇÜNKÜ HER ŞEY ORTADA
AMACINIZ GÜZEL GENÇLERELE ALAKALI YİNE DEMİŞSİNİZ Kİ AMACIMIZ GENÇLERİ CAFEDEN ÇIKARMAK DEĞİL CAFEYE KOYMAMAK.
PEKİ SORUYORUM SİZE GENÇ ARKADAŞLARIMIZI BU EĞLENCE MEKANLARINDAN KİM ÇIKARCAK...ÖZELLİKLE BU KÖTÜ YERLERE ALIŞMIŞ ARKADAŞLARIMIZI KİM ÇEKECEK ORALARDAN
İŞTE SEVGİLİ KARDEŞLERİM BENİM BURADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM KONU BUYDU.
BİZLER SAHİP ÇIKMAZSAK BU KARDEŞLERİMİZE YARIN ÇOK GEÇ KALINABİLİR.İŞTE O ZAMAN MEYDANLARA İNMENİN DE ANALAMI KALMAZ...
BENİM BURADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM MEVZU BUYDU..
SİZLERDE LÜTFEN AK PARTİ GİBİ MİLLETİ KUCAKLAYIN.MERKEZ PARTİSİ OLUNUZ.
SAADET PARTİSİNE KATILMAK İÇİN İLLA Kİ MİLLİ GÖRÜŞLÜ MÜ OLMASI LAZIM İNSANIN BENCE HAYIR.
SİZ GERÇEKTEN BU YÜZDEN KAYBEDİYORSUNUZ.VE BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİNİZ SÜRECE %2,5 ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM GEÇEMİYECEKSİNİZ.
BUNUN ÖRNEĞİNİDE ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLERDEDE GÖRÜCEĞİZ...
GERÇEKTEN KİM BİLGİSİZ,KİM CAHİL, KİM ARAŞTIRMAMIŞ HEPSİNİ YAKLAŞIK 2 AY SONRA GÖRÜCEĞİZ...
BAKALIM KİMİN DAHA ÇOK BU MEMLEKETE FAYDASI OLMUŞ KİM DAHA ÇOK TÜRK MİLLETİNDEN DUA ALMIŞ.HEPSİNİ GÖRÜCEĞİZ..
KİMSE KUSURA BAKMASIN ARKADAŞLAR
AK PARTİ BU MEMLEKETTE %50 OY ORANINA SAHİP YANİ HER 2 KİŞİDEN BİRİ AK PARTİYE OY VERMİŞ.
BU BASİT BİR ŞEY DEĞİL ARKADAŞLAR DURDUK YERE ALINMIYOR BU OYLAR.
DEMEK Kİ AK PARTİ DAHA ÇOK MEYDANLARA İNDİ.DAHA ÇOK ÇALIŞTI
VE ŞÜKÜRLER OLSUN HER ZAMAN MEYVESİNİ ALDIK
SON OLARAK BENİM BAŞABAKANIM GENÇLERE ÇOK DEĞER VERİYOR.
BAŞBAKANIMIZIN GÜZEL BİR SÖZÜ VAR.
SİYASETTE GENÇLERE YER VERMEK USTALIĞIN ŞİARINDANDIR.
KARDEŞLERİM KESİNLİKLE KÖTÜ BİR NİYETİM YOK...SADECE DEMEK İSTEDİĞM HER ZAMAN MEYDANLARDA OLALIM.
YANLIŞLIKLA BİR KARDEŞİMİN KALBİ KIRILDYSA ÖZÜR DİLEİRİM.HAKKINI HELAL ETSİN.BENİ HAKKIM VARSA HELAL OLSUN DİYORUM
HAYIRLI GECELER.