Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 00:32   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
bak kardeşim ben % 2 den hiç gocunmadım.....hatta gerile gerile %2 nin içinde bende vardım dedim...
ama herkesime kanadım açık değil..kimse kusura bakmasın ben gençlere yer vericez diye bir soolcuya safımı veremem...ne değişiyor....o solcu gene solcu...o bana düşman o kadar iyi ise benim haklarımı düşünsün beni dışlamayı değil...
ben size cahil demiyorum ama öyle davranıyorsunuz..
herşey ortada diyiyorsunuz benim talebelerim arasında...ve anadolu gençlik çalışanları arasında ak partiye oy veren var...ama bunun nedenine hiç girmeyelim...benim babam bvaştan milli görüşlü ak partiye verdi oyunu benide zorladı ama vermedi...bununda nedeni aynıı...
demem oluyorki...ben burda ak parti saadet oylarını tartışmıyorum..yapılan hizmeti yok geren kesimi esefle kınıyorum ...çünkü ben agd çalışanıyım...ben o öğrencilere eğit verile bilmesi için ne kadar uğraşıyorum...bundan senin haberin olamaz..
diyorsunki gelecek seçimler...
bak %1de alsa derimki benim partim hiç ama hiç gocunmam...eğer beni tanıdıysan bunun böyle olaccağını bilirsin...
ama milli görüşlü olmak herşeydir ama herkes herzaman anlayamz...

selametle bu konuyu uzatmaya gerek yok ama bana sorarsanız gereksiz bir konuudur....saadetin ve milli görüşün her zaman ne kadar duyarlı olduğunu herkes bilirim...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır