Konu
:
Elimizden Geldiği Kadar Yayalım.
Tekil Mesaj gösterimi
01-08-2009, 01:02
#
7
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
sergun67
Nickli Üyeden Alıntı
sen kimsin derken kendimi yeteri kadar ifade ettiğimi düşünüyorum.demogoji yapma bizde askerlik yaptık.ama bunu ortaya dökmeye gerek yok ..en azından benim böyle bişeye ihtiyacım yok.bu kadar tepki verdiğine göre gerçekler gerçekten de acı geliyomuş.akp milliyetçisi değilim bunu anlamışsındır umarım.ama cidden yanlış yerdesin bunu bil.arkadaşlarımı şehit verdim diyosun.O ZAMAN GÖZÜNÜ AÇ. PKK YALAKALARI İLE AYNI MASAYA OTURAN,ONLARIN AYAĞINA GİDEN BEN DEĞİLİM.ASKERİME ATILAN KURŞUNLARI VEREN AMERİKANIN MAŞASI DEĞİLİM.BENİM SANA Bİ TEPKİM YOKTU.YANİ KENDİNİ SAVUNMA.
Kendini ap açık ortya koyduğun belli, sen askerlik yapmamış, yaptırılmışsın demekki, çünki bu forumda senin gibi ak partili olmayıpta yazan çok insan var ama hiç biri senin kadar seviyesiz ve örümcek beyinli değil. Bu arada buradaki insanlar senden daha zeki ve akıllı buna emin ol ve senin kimseye yol göstermene gerek yok çünki ihtiyçları yok buna en başta ben dahilim ayrıca bunu sen ve senin gibiler hazm etsin artık iktidar AK PARTİ ve bu baya bir uzun sürede değişmeyecek buna emin ol, birde yaşın kaç bilmiyorum ma ufaksan benden büyüklerine sor onlar bilir, AK PARTİ zamanından önce unutmaki bu millet su bulamıyordu ve cünüp bir şekilde dolaşıyordunuz şimde temiz dolaşmakmı seni bu hale getirdi. Bırakın artık şu tipik amerikan maşası ağızlarını senin gibiler bu memlekete ne yaptıki neyin davasını güdüyorsun şimdi.
Gökmen
Açık Profil bilgileri
Gökmen nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gökmen - Daha fazla Mesajını bul