Alıntı:
tsira35 Nickli Üyeden Alıntı
Tabi niye boykot edeceksiniz ki bugün yahudilerin en büyük destekçisi (köpeği) sizin zihniyetinizde olanlar (akp) değil mi? Sizin zihniyetiniz sayenizde abd Irak'ı vurmadı mı? Şimdi de Filistin'i vuruyor. Hiç şaşırmıyorum. Çok sayın! genel başkanda ülke ülke koşturuyor. Bırakın bu boş işleri icraat var mı icraat? Yok niye çünkü sizde onlardansınız. Çek kardeşim büyük elçini iptal et israille anlaşmalarını yiyiyo mu? Yok niye çünkü cesaret ister sağlam iman ister. Yeniden bir Milli Görüş İktidarı ister.
|
Alllah aşkına bu ne şimdi? konuyu açan benim. herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve ben AK Partiliyim. şimdi parti meselesini bırakalım boykot edelim. kalkıp o parti bu parti demeye ne gerek var şimdi?
yahudilerin en büyük destekçisi nasıl biz oluyoruz? kanıt göster. neler yaptık israil için? ABD nasıl bizim sayemizde Irak'ı vurdu? Türkiye ABD ye üs bile vermedi ki? ABD bir Arap ülkesi olan Irak'ı başka bir Arap ülkesi olan S.Arabistan'dan kaldırdığı uçaklarıyla vurdu. Arabistan'da 3 tane üssü varken türkiye üs vermedi. nasıl bizim sayemizde vurmuş oluyor Irak'ı ? koşullandığınız için böyle saçma sapan konuşuyorsunuz. gelin adam gibi boykot edelim, partileri neden atıyorsunuz bu işin içine? Siz de onlardansınız diyorsunuz. bu kadarına da pes. Son cümleniz yazınızı yazma amacınızı çok iyi gösteriyor. boykotun bile içine ediyorsunuz!!