tsira35
SAADET PARTİSİNİZ DÜZENLEDİĞİ israilE LANET MİTİNGİNE KAÇ akpLİ GELDİ? HİÇ Dİ Mİ YAAA GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE
tarih 31 aralık 2008 kocaeli'nin her yerinde afişler var Kur'an ziyafeti Dünyaca ünlü hatipler gelecek vs vs...biz de yılbaşını saçma sapan tv başında geçirmektense oraya gidelim dedik gitmez olsaydık keşke!İçeriye girdik bir de ne görelim mücahit erbakan diye slogan atan bir topluluk her yerde saadet partisi bayrakları var ha şimdi okunur Kur'an ha şimdi başlar dedik ama yok ortada hoca falan da yok zaten sonra saadet partisiyle ilgili konuşmalar başladı Kur'an ziyafeti adı altında dini istismar yani ya sabır çekerek çıkıp eve geldik...meğer afişin altındaki anadolu gençlik derneği yazısını görmemişiz...ertesi gün kocaelide filistin için yürüyüş var çıktım gittim her şey çok güzeldi arada bir atılan 'hükümet uyuma filistine sahip çık' sloganlarının dışında...ben yine de devam ettim yürüyüşüme sonra bir yerde toplanıldı ve mikrofana 'günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı şimdi saadet partisi kocaeli gençlik kolları başkanı yapacak' denildi ben de tamam dedim bu kadar yürüyüş yeter iş yine siyasete dökülecek...meğer o afişin altında da okumamışım anadolu gençlik derneğini...şimdi tsira arkadaşım hangi akp li gitmiş oraya demişsin yapılan din süistimaline bi bak istersen iyi ki çoğu ak genç gitmemiş selam olsun onlara...eğer bu yürüyüşü akp yapsaydı o zaman görürüdünüz gerçekten ve sadece filistin için yürüyüş ne demek altında hiçbir başka niyet olmadan!!!
bu arada israil mallarını ben de almıyorum ve aldırtmıyorum en azından ben vicdanımı rahatlatıyorum biliyorum ki benim param kardeşlerimi öldürmek için kullanılmıyor,bazılarının vicdanı rahat ediyosa diyecek söz yok tabii ki... konuyu açan ve bizi bilgilendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler
|