Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2009, 01:25   #137
Kullanıcı Adı
tsira35
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herşeyin devlet eliyle gerçekleştirilemeyeceğini bende biliyorum ama madem boykot ediyoruz devlette bze katılsın. Bizimle birlikte boykot etsin.

Medyanın gücü konusuna gelince Televizyonun icadından hemen sonra bu gücü ilk keşfedenler yahudiler olmuştur. 1950 li yıllarda yahudilerin gizli bir toplantısında alınan ve teşkilatlarındaki bütün herkesin uyması ve uygulaması gereken kuralları içeren gizli bir bildiri var. Bu bildiri daha sonra birileri tarafından deşifre edildi.

Bu bildiriye göre televizyon içinde bulunduğumuz yüzyılın ve gelecek yüzyılın en büyük gücü olacaktır deniliyor. İşte bu yüzden bu güce Yahudiler sahip olmak zorundadır.

Televizyonu kitleleri yönlendirme ve fikir empoze etmekte kullanmak için projeler hazırlanması gerektiği söyleniyordu.

Bu bildirideki en ilginç madde ise FUTBOL ile ilgili olanıydı. Futbolu insanlar için vazgeçilmez bir zevk olarak aşılamamız gerekmektedir. Tv lerde her akşam futbol maçı yayınlayarak insanların sadece futbolla ilgilenmesini sağlamalıyız deniliyordu.

Televizyonu sadece İslam alemi için değil Hristiyan alemi içinde kullanmak "gerektiği söyleniyordu.

Zaten kültür emperyalizminin Televizyonlarda yapıldığını söylemeye gerek bile yok. Televizyonlarda akşama kadar cadılı büyülü dizilerle çocuklar Türk ve İslam kültüründen uzaklaştırılıyor. Globalleşmeye karşı direnen Türkiye farkında olmadan zaten kültürel bir globalleşme içerisine girmiştir. Bugün Türk ve İslam kültrüne uymayan ne varsa tvlerde boy gösteriyor.Yeni nesil gençliğin bir ingiliz veya bir fransız gencinden pek te farkı kalmamış durumdadır. Daha kötüsü artık yeni nesil kültüründen bihaber yetişiyor. Dilimiz sömürülüyor.

Bütün bunlarda medyanın etkisi gözardı edilemez. İşte bu yüzden medyanın artık daha özenli kontrölü sağlanmalı, Kültür emperyalizmi göz önünde bulundurularak Rtük tarafında sıkı denetime tabi tutulmalıdır.
Devletler boykot edemez güzel kardeşim lütfen anla. Ben izlemiyorum sende izleme. Herkes çok sevdiği gayri müslim hayatını özendiren dizilerinden vazgeçsin. Artık Müslüman gibi yaşayalım VAR MISINIZ. Boş lafları bırakıp önce kendimizden başlayalım VAR MISINIZ.

Bu da benim imzam.

'' NE ZAMAN Kİ BOŞ LAFLARI BIRAKIRIZ. BU ÜLKE O ZAMAN DÜZELİR. ''
tsira35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla