Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2009, 13:43   #139
Kullanıcı Adı
nur_akp_63
Alıntı:
tsira35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle karşı fikirlere bu kadar tahammülkâr! ( bir hafta uzaklaştırma cezası ) davrandığınız için teşekkür ederim. Bu yazdığınız eğer doğruysa sadece bir istisna. akpde sayısız örnekleri var. Siz daha iyi bilirsiniz din sömürüsünü. Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz. İkinci olarak akpnin böyle bir miting düzenlemesi kendini inkar olur. akpnin ilk kuruluş zamanını bir hatırlayın. akpnin ilk kuruluş tüzüğüyle şimdikini bir kıyaslayın. Eğer o kadar bilgi birikiminiz varsa Yaşınızı bilmiyorum. Verilen hangi sözü yerine getirdi. Esenler ilçe teşkilatı ilk üyelerindendim. Maalesef istifa ettim. Biz erdoğana inanmıştık. Milli görüş gömleğini sadece birilerini kandırmak için söylediği boş laf olduğunu zannediyordum. Birçok insan gibi. Ama hiç de öyle olmadığını gördüm ve istifa ettim. akp verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Yaptığı güzel şeyler var inkar edilemez. Ama tavizler yaptığı iyi şeyleri devede kıl yapmıştır. Recep bey siyasi yasaklıydı ta ki abdye gidene kadar. Geçmişe bir bakın. Abdye gittikten sonra ne oldu. Siirt seçimleri yenilendi. Acaba abdye ne sözler verdi. Abdullah Gül'ün Başbakanlığının öncesini ve sonrasını bir inceleyin. Ama tarafsız bir gözle
sadece bir istisna mı?aynı olay üst üste iki gün yaşandı arkadaşım bunun nesi istisna?ben bahsettiğim iki yere de gayet tarafsız bir gözle gittim ama tarafsız olunacak bu kadar ciddi meselelerde insanların nasıl fazlasıyla taraf olduklarını ve din adı altında nasıl propaganda yapıldığını gördüm!Ak parti hiçbir zaman dini sömürmemiştir çözüm yola üretmek dini sömürmek değilse tabi!hiçbir zaman ak parti gençliği dini simgeler altında halkı bir yere toplayıp ondan sonra siyaset yapmamıştır!ak parti başörtüsü davası için kapatılmanın eşiğinden dönmüş bir partidir verdiği sözleri yerine getirebilmek için bunu bile göze almıştır!eğer verdiğimiz bazı sözleri yerine getiremiyorsak bunun nedenlerini çoğu insanın gördüğü gibi sizin de görmeniz lazım tabi gözleriniz kör kulaklarınız sağır kalbiniz mühürlü değilse...başbakanımızın abd ye gitmesiyle siyasi yasağının kalkmasının uzaktan yakından alakası yoktur eğer abd ye bi takım sözler vermiş olsaydık bugün bunun sonuçlarını hepimiz görürdük ama ortada bunu doğrulayan hiçbir şey yok kendini akıllı sanan zihniyetin komplo teorilerinden ibarettir bu yazdıklarınız!
nur_akp_63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla