Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2009, 23:57   #65
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[/center]
saçmalama murat kimseye isim falan dayatmıyoruz dışarısı bizi bağlamaz fakat bu foruma üyeysen kurallarına uyacaksın bu kadar basit beğenmeyen gelmesin...
saçmalamak mı?

birilerine ille de AK Parti diyeceksin demek saçmalık, komik ve zorbalıktır.

eğer partimizin adı gerçekten AK Parti olsaydı medyada çoğu TV AKP diye telafuz etmezdi. çünkü hiçbir partinin ismini yanlış söyleyemezsin. konu tartışmaya açıktır, isteyen dilediği tabiri kullanabilir. konu tartışmaya açık olduğundan ve kesin hüküm bulunmadığından dolayı isteyen istediği şekilde söyleyebilir. muhalif bir medya, kurum veya birey AK Parti demek zorunda değil.

kısaltma olarak AKP diyen bir muhalifin bu söylemi oldukça doğaldır. bu kısaltma yüzünden kişide kötü niyet aramakta saçmalığın daniskasıdır.

FarukArslan: Ben DİYECEKSİN demem.. Geçen konularda da bahsetmiştim bundan 'kısaltma' kisvesi altında AKP diyenlere MECBUREN bir şey diyemezsin..
Ancak amaçları kendini ele veriyor.. Kısaltma yapıp kolaylık eden biri AKP der tamam ama bunun iyi niyetlileri 'istisna' olur.

amaçları kendilerini ele veriyor derken? AKP dediklerinden dolayı onların amaçlarını, niyetlerini mi anlıyorsunuz? ya da akp diyen biri kötü niyetli midir? ayrıca AKP diyen birinin iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğunu nerden anlıyorsunuz? bunun için kahin olmak lazım. yani diyorsunuz ki, AKP dedin dur bakayım senin şekline şemaline eh iyi niyetli birine benziyorsun o zaman eyvallah bu söyleminde sorun yok. başka biri AKP diyince tipini beğenmedim senin niyetin kötü çabuk AK Parti mi de demek istiyorsun?

gerçekten saçma bir konu, eğer forum muhaliflere de açıksa muhaliflerin AKP demelerine tahammül etmeniz lazım. yok tahammülünüz yoksa forumu sadece AK Partililere özel yapın. girişte de şöyle bir yazı koyarsınız: AK Partili değilsen giremezsin.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla