ne hamas ın ne ısraılın yanındayız sadece BaRıSıN TARAFI yiz.
Sadece masum sıvıllerın yanındayız soylemı gayet guzel..
agır tahrık vardı gerek programın moderetorunun basbakanımıza elıyle yaptıgı hareketler susturmaya calısması kabul edılemez sonucta basbakanımızın 65- 70 mılyon cesur yuregı temsıl etıgnın farkında olmalılar.oyle elıyle hareketlerını dusundukce sınırlerım bozuluyor .Muhalefette olsa herkes tek yurek olup bu tarz bı durumlarda gecmıste olan orneklerdekı gıbı nası kenetlenecgımızı bılmelilerdı unutmus olamalılarkı . bugun bır kez daha .Ogrenmıs oldular..
bırde ısraıl cumhurbaskanı asırı tepkı gosterdı ses tonu cok yuksektı o da farkına vrmıs olmalı kı arayıp ozur dılemıs,bu cok olumlu bır hareket duzelmesı adına bazı selerın..
ozur dılemyen modorotore cok seler solenırde bura musaıt degıl..yonetemedıgı adaletsız davranıldıgı barız..
o japon olan adamıda yuzyılın tırsıgı ılan edıyorum..Görevının farkında degıl,kendı sorumlulugundakı BM bınası bıle vurulmus tek sesı yok.. halk dılınde onun gıbı oturan hareket edenlere ''uyuz kopek ''derler..
Suudı arabıstan bır tek yorumda bulunmamıs onlarda bana gore ısraılden kat kat daha fazla ıtıcı boylede bır gercek var..arap cografyasının yuz karası!!
basbakanımızı tebrık edıyorum bu kadar uzerımıze gelınmenın bır sonucu bundan sonra herkesın bızle ılıskılerınde daha dıkatlı davranacagından hıc kuskum yok..
ancak her zaman taraf degıl barısın yanında olunmalı...Bugun oldugu gıbı..
herkes her ulke bılmelı kı bıze yapılan yanlıslar 1-2-3 olur bır gun gelır bız turkler ın tahammul sınırlarını asan noktada gerken cevabı verırız kım olursa olsun.. dalkavuklar .çıgırtkanklar yalandan delıkanlılık yapanlar ve tırsıklar duysun...Bosuna bıze Cılgın Turkler demıyorLR..
muttefıkım dıyen dostum dıyen dostlugunun geregını yapacak bunu ısraıl ıcın soyluıyorum,bunu abd ıcın soyluyorum..
ermenıstanla sorunumuz varmıs gıbı hortlatmaya calısanlar bıze karsı yapacaklarının altında kalırlaR..
en sevdıgım yorumda dostumuz yunanıstandan gelmıs bunuda soylemeden gecemıycem..
Hamasın fuze atmasına anlam veremıyorum o konuda ısraıl haklı,ama bu sıvıllerı oldurmesı gerektıgı anlmana gelmez.Şİddetle kınıyorum .Adam gıbı yasayamıyorlar..
Birde bazıların bızım barıs cabalarımızı baska yone cekmeye calısması dıkkat cekıcı!!
|