01-31-2009, 17:11
|
|
|
Beni bilen bilir. Tanıyan tanır!
Eski bir Milli Görüşlü, uzun zamanlık AKP'liyim!
Konuya girmeden önce en çok dikkatimi çeken mesaja değinmek istiyorum!
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
BEN AKPARTİLİ DEĞİLİM ONU SÖYLEYİM..
BAŞINDAN BERİ DEĞİLDİM ŞİMDİDE DEĞİLİM..
AMA AKPARTİYE GÖNÜLDEN DESTEK OLUYORUM..
TEK YANLIŞ BİR TARAFI VAR ODA GEÇMİŞİ
GELDİĞİ YER SAKINCALI
AMA ŞÜKÜRKİ ORDAKİ ÖRÜMCEKLİLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR
|
Bu cümlelerin ömrünüzde görebileceğiniz en gelişmemiş zekanın mahsülleri olduğunu belirteyim!
Bir güruh'a hakaret etmek hiçkimsenin haddi değildir! Kişileri sevmeyebilirsiniz, toplulukları sevmeyebilirsiniz, görüşlerini ideolojilerini beğenmeyip tasdiklemeyebilirsiniz! Ancak bunlar size o kesime hakaret etme hakkı vermez!
Yoksa bende çıkar "bir güruha örümcek" diyen herkes "embesildir" diye bir yakıştırma yaparım!
Ama yapmıyorum!
Neden?
Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!
Çok şükür!
//////////////////////////////////////////////////////////////
Gazetenin manşetine gelince:
Biraz fazla vicdansızca bir manşet olmuş! (Bu konuda eminimki birçok milli görüşlü arkadaşımız bana katılacaktır!) Ancak konumuz "DAVOS KRİZİ" olduğundan, onlarda bu konuda gerek genel başkanları sn. Numan Kurtulmuş'un açıklamaları, gerek gazetenin (farklı taraflara çekilsede) destekleyici tavrı, ve gerekse muhalif üyelerin büyük kısmı ile en açıktan desteklerini vermektedirler!
Tek şartları vardır (ki bizlerinde en büyük isteği odur) bu tepkinin arkasında durulması ve esneklik gösterilmemesi!
Artı olarak takip ettiğim kadarıyla (yanılmıyorsam) ilk açıklama yapan ve destekleyen genel başkan sn. Numan Kurtulmuş'tur!
Onun için konuyu dallayı budaklandırmanın ne faydası, nede anlamı olmaz! Klasik bir AKP-SP kavgasından öteye gitmez konu!
Bırakın bari burda girilmesin şu kısır döngüye!
/////////////////////////////////////////////////////////////////
İSLAM nickli arkadaşımız hakkında cezai yaptırım isteyen üyelere gelince:
Muhalif görüşlere açık olunuzki kaliten(m)iz artsın!
En büyük ve etkili gelişme yöntemi budur!
Sırf muhalefet yaptığı için kimse cezalandırılamaz!
En azından bir kesime "ÖRÜMCEK" diyecek kadar zavallılaşan bir mahlukatın ceza almadığı ortamda, arkadaşımıza ceza vermek hiçbir adalet anlayışı ile bağdaşmaz!
Dua ile kalınız!
Konu Üç mevsim tarafından (01-31-2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir..
Sebep: çizgilerin uzunluğu sayfayı bozuyor
|
|
|