Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2009, 17:38   #36
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!

Sevgili '' Katil '' savunurken saldırının en etik dışı ile dişlemenin iz düşümü haline gelmeden önce söylemlerin perde arkasındaki inceliğini ifşa etmeninde kendine has nezaketi olur. Düşünceleri yaş figürleri ile süsleme sanatına iliştirme belki belli zekaları ön plana taşırma insanın hazlarını yüceltir ama hasarlı olarak gördüğümüz şeylerih tamiri yeni tahribatlara gebe bırakmak ile olmayacağını benden çok iyi bilirsiniz , benim cahilliğimin üstüne kurgulamanız olmadı heleki isnat dairesindeki abimizi bu denli futürsuzca eleştirmek bir katli âm değilmidir dersiniz.

Bahsi geçen kişiyi zerre miktarınca tanımam. Ki buradaki tanınabilirlik oranı klavyeye basılan tuşlar nisbetince olduğundan bende oluşturduğu intibah bu yönde!

Abimizmidir, kardeşimizmidir, ufaklığımızmıdır bu konuda herhangi bir fikrim, bilgim yok!

Mesajı polemik oluşturmak için yazmadım. Zaten bu aralar siyasi yorumlardan uzak olduğum ortada!

Ancak mesajında utanıp arlanmadan bir camiaya "küfredecek" kadar alçalan birine en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum!

Bu tarz cümlelere halk arasında "Öyle lafa böyle kapak" deniyor!

(Yukardaki mesajımda size dair hiçbir itham ve ithaf yoktur! Yanlış anlaşılmaya sebebiyyet vermemek açısından açıklama ihtiyacı hissettim. Mesaj gayet net ve açıktır.)
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla