Konu
:
AKP DEĞİL AK PARTİ!!!
Tekil Mesaj gösterimi
02-05-2009, 13:01
#
16
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
DolunAy.Kadim
Nickli Üyeden Alıntı
Resmi sitede, resmi kayıtlar baz alınarak AKP deninmiş olabilir. Zaten resmi kayıtlarda AK Parti geçmez, geçemez; AKP olarak geçer.
Fakat bir çok muhalif Ak Partinin AK'lığını kabullenemediğinden AKP demekte ısrar ediyor sadece. Üstat Bülent Arınç'a "AKP Milletvekili" denildiğinde derhal müdehale eder ve "Hayır Ben Ak Parti Milletvekiliyim" der. Hitabet ustası Bülent Arınç yoksa bebe polemikler içinde mi?
Hülasa, resmi kayıtlarda nasıl ki CHP,MHP olarak geçilmişse Ak Parti'de AKP olarak geçilir. Resmi sitelerde bunlara uymak zorundadır
Fakat her "AKP" diyen kişilerde muhalif değildir.
Kadim Sevgiler..
Resmi sitenin resmi hüküm içermeyen bölümlerinde yüzlerce defa AKP lafzı telaffuz ediliyor! Zaten resmi bir işlem söz konusu ise kısaltmalar değil, normal ismi yazılır. (veyahut kısaltması şu şekildedir gibisinden belirtilerek devam edilir. Nitekim bu konu kapatma iddianamesine ve iddianameye cevap belgesine dahil olmuştur!)
Bir resmi site kendisi hakkında böyle kelimeleri kullanmaktan sakınca görmüyorda bize noluyor!
Kraldan çok kralcı olmak diye tabir edilen durum bu olsa gerek!
Ha mesajlarımdan
her zaman
AKP tabirinin kullanılmasını istediğim yorumu çıkarılmasın!
Vurgulamak istediğim, el oğlu uzaya karpuz ekerken bizim uyduruk kaydırık vede son derece gereksiz polemiklere yıllarımızı harcamamız!
Onlarca yıldır böyleydi! Görünüşe göre böylede devam edecek!
Katil
Açık Profil bilgileri
Katil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Katil´nin Web Sitesini ziyaret edin
Katil - Daha fazla Mesajını bul