Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 01:20   #8
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mukadder başeğmez bey yüzde 5 almıştı istanbulda.bunda sivaslılardan çok, ak partinin yanlış aday etkeni vardı.sayın topbaş islami camianın adayı değildi.herkes şu anki çevre bakanı ve dönemin iski başkanı veysel eroğlu beyi bekliyordu...zaten temayülde ve anketlerde açık ara öndeydi...sayın topbaş istanbul zenginlerinin adayı idi.bazı yahudi kuruluşlarının adayı idi...bu konuda şimdi var mı bilmiyorum eskiden milli gazetede kulis ankara bölümünü yazan mustaların 2004 seçiminden yaklaşık 1.5-2 sene önce yazdıkları bir yazı da var.o yazılarında aldıkları bir istihbarata göre ibb ye kadir topbaş beyin aday gösterileceğini yazmışlardı..

saadet mukadder beyi bağcılara çekerek iddiasını güçlendirmiştir.en azından bağcılarda şansları çok yüksek...unutma bu bir itiraftır ve doğruyu söylemektir saadet istanbuldan bir ilçe aldığı an devamı tesbih taneleri gibi sıralanacak...

kardeş derdiniz hak yolunda çalışmaksa sizin için fark etmez muhalfette olmak ya da iktidarda olmak...Allah için çalışan bulunduğu yerin makamın hakkını verir...bu konuda hayranım milli görüşçülere tebriklerimi sunuyorum...bunu başarmış değiliz tam anlamıyla ak parti olarak...
makam maksatım değildir.
Muhalefet veya iktidar olsak bile milli görüş kimliğine yakışır şekilde hareket etmemiz gerektiği kanısındayım.
Topbaş için Yahudiler böyle yazdı diyorsunuz.
Kılıçdaroğlunun ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Eğer istanbul onların eline geçerse(küçük bi ihtimal) halimiz duman.
Bence Topbaşı eleştirmeden önce diğer adayların eleştirilecek çok yanları vardır. Önce onlardan başlasak diyorum.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla