02-09-2009, 02:56
|
|
|
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı
Yanlışı babamda yapsa eleştirir karşısında dururum. Bu senin herzaman yapılıyor dediğin yardımların bir listesini göster de bizde kanaat getirelim söylediklerine. Bugüne kadar beyaz eşyamı dağıtmış bu vakıf. Arkadaşım doğruya doğru be. Tamam ben kabul ediyorum akp nin her yaptığının yanlış olmadığını. Ama sende yanlışa yanlış diyebilme cesaretini göster be arkadaş. Bu AK eşya siyasetine ,rüşvet siyasetine dur diyebilme cesaretini göster. DP yi ANAPı bile sandığa gömdü bu millet. Bu iktidar bakimi kalacak sanıyorsun sen. Halk gücü eline verdiği gibi şamarı indirip tekrar almasını da bilir.
Bu arada ben öyle herhangi bir siyasi partiye mensup değilim. Ama Bu ülke insanına hakettiği iktidarı yaşatacak , bu Türk-İslam coğrafyasını tekrar adaletli bir yönetime kavuşturacak her vatanseverin arkasındayım. Bu BBP olu SP olur , bir başkası olur. Bizler adamın adamı değil Türk İslam davasının adamıyız.
O yüzdendir ki bazı arkadaşlar bizi sırff muhalefet olsun diye burda sanıyorlar.
Ozanın biri ne güzel demiş.
Zannetme ki bu adam, sırf elleri iğneler,
Ben benden olanlara neler söyledim, neler!
Neler çekti elimden, o oturan gölgeler!........ devamını yazmıyorum. Dörtlüğün bu kadarı derdimi izaha yeter sanırım.
B
|
Köşeye sıkışınca sağa sola çarpmak daha makul geliyor değil mi? Ben her zaman yardım yapılıyor al listesini gör şeklinde demedim, haberi yapan getirsin öncesindeki olan yada olmayan yardımlarını ona göre yorumlayalım dedim, işimize gelmeyeni anlamama sorunu var sanırım?..
Hadi buyur, haberi bize getiren sensin. Haberi yapandan yada sen getir bakalım yapıp yapmadıklarını.. Cımbıza takılı kalmayalım emi?..
Hadi...
Alıntı:
Bugüne kadar beyaz eşyamı dağıtmış bu vakıf. Arkadaşım doğruya doğru be. Tamam ben kabul ediyorum akp nin her yaptığının yanlış olmadığını. Ama sende yanlışa yanlış diyebilme cesaretini göster be arkadaş. Bu AK eşya siyasetine ,rüşvet siyasetine dur diyebilme cesaretini göster.
|
Sen 'Eşref' dedin. O da güzelce 'ders'ini verdi işte.. Hepimizde nemalandık çok şükür.. (Sonra diline mil(!) mi çekildi ne, unuttun yada Eşrefini!)..
Dedim işte diyorum 'KÖR ZİHNİYETE DUR DUR DUR' diyeceğim her zaman, müsterih ol!..
(Üstte verdiğim cümlelerden sonrası yine 'nutuk'.. Sıkışınca iyi name yapıyorsunuz. Bunlarda onların tezahürü. Konu karıştı ya zihninde, hemen laf ebeliğine çekecek aklı sıra..)
87256354365'üncü deyişim; biz artık Albeni yiyoruz bunları değil. ;)
Konu FarukARSLAN. tarafından (02-09-2009 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir..
|
|
|