Konu
:
Sosyal Yardımlar
Tekil Mesaj gösterimi
02-10-2009, 17:57
#
7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425
Nickli Üyeden Alıntı
KArdeş bunlara ben anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar. Anlamak istemiyorlar adamlar. Türkiyede her dönem yolsuzluk yapıldı ama hiç bir zaman bu kadar açık ve aleni yapılmadı. Ayrıca hiçbir yolsuzluk bu kadar savunulmadı. Arkadaşım madem o kadar yardımseversiniz çıkıp desenize yav bu yardımları biz yapmıyoruz bunun bizimle bir alakası yok desenize. İş oy toplamaya gelince biz dağıttık diyorlar, köşeye sıkışınca her zaman yapılan şeyler bunlar diyip kenara çıkıyorlar.
Ya da şöyle yapın. Madem bu halka beyaz eşya verecen seçimden bir hafta sonra dağıt sıkıyorsa. Gerçi onuda oya çevirmeyi bilirsiniz siz. Seçimlerden önce reklamını yaparsınız beyaz eşya dağıtacaz diye.
Ha bu arada biz bunları yemiyoruz demişsin. Ben lafımı söylerim Faruk. Sen ister albeni ye ister al bunu ye. Ben lafımı ortaya koydum. BU yapılan ahlaksız siyasettir , doğru bildiğimden şaşmam.
Sen lafını söylemişsin, yedin mi lafını? Yedirdiler mi? Yine eşref diyemiyorsun?
Yemişsin görünen bakılırsa!..
Ezberden konuşma, bu karteloz muhabbetleri çok gördük biz.. Konunun bütününde kal öyle yap yorumunu.. Dönüp dönüp aynı lafları tekrarlamaya ne gerek var.. Sen kendine anlatırsın bu lafları ancak, tabi anlatamazsın başkasına..
Papağan yok buralarda ki!
Yolsuzluk yapılmışmış.. Siz kartelci odluğunuzu belirtin, yani deyin ki bizim 'klavuzumuz karga' bizde ona göre muamele edelim.. Tamam?..
Yolsuzluk, vücudun hastalık kapan bir yanıdır. Biz kesip atmasını iyi biliyoruz..
Yolsuzluk olan yerde ne hizmet olur ne yatırım. Yani önceki hükümetlerde olduğu gibi..
Şimdi hizmeti yatırımı vs görmüyorsunuz körsünüz biliyoruz ama alır bu lafları yediririm size sonra o hizmetleride gözünüzün içine soka soka gösteririm! O zaman da görürsünüz yolluk neymiş yolsuzluk neymiş..
Tamam mı?!?
Gittiği yolu sabit olmayan oraya buraya çarpa çarpa giden 'tavşan'lar gelmiş koskoca bir dağa 'senden büyüğüm sen yolsuzsun' diyor.. Hey yavrum hey..
Boşuna demiyorum hep, kılavuzu karga olanın ...!
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul