Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Sen lafını söylemişsin, yedin mi lafını? Yedirdiler mi? Yine eşref diyemiyorsun?
Yemişsin görünen bakılırsa!..
Ezberden konuşma, bu karteloz muhabbetleri çok gördük biz.. Konunun bütününde kal öyle yap yorumunu.. Dönüp dönüp aynı lafları tekrarlamaya ne gerek var.. Sen kendine anlatırsın bu lafları ancak, tabi anlatamazsın başkasına..
Papağan yok buralarda ki!
Yolsuzluk yapılmışmış.. Siz kartelci odluğunuzu belirtin, yani deyin ki bizim 'klavuzumuz karga' bizde ona göre muamele edelim.. Tamam?..
Yolsuzluk, vücudun hastalık kapan bir yanıdır. Biz kesip atmasını iyi biliyoruz..
Yolsuzluk olan yerde ne hizmet olur ne yatırım. Yani önceki hükümetlerde olduğu gibi..
Şimdi hizmeti yatırımı vs görmüyorsunuz körsünüz biliyoruz ama alır bu lafları yediririm size sonra o hizmetleride gözünüzün içine soka soka gösteririm! O zaman da görürsünüz yolluk neymiş yolsuzluk neymiş..
Tamam mı?!?
Gittiği yolu sabit olmayan oraya buraya çarpa çarpa giden 'tavşan'lar gelmiş koskoca bir dağa 'senden büyüğüm sen yolsuzsun' diyor.. Hey yavrum hey..
Boşuna demiyorum hep, kılavuzu karga olanın ...!
|
Adam olmayı denesen biraz. Birbirimize küfür hakaretmi edelim yoksa tartışalımmı edep çerçevesinde. Öyle klavyeden küfür etmek kolay iş. Bende sana küfür edebilirim. Hemde hiç duymadığın ve aklının alamayacağı küfürler. Ama ben aldığım eğitim ve terbiyeden ötürü edep çerçevesinde tartışmayı tercih ederim. Eğer çok istersen senin seviyenede inebilirim.