Alıntı:
@korfez Nickli Üyeden Alıntı
Ben giderek anaplaşarak yok olmaktan korkuyorum . Ak partiyi ele geçirmeye çalışanlarmı var
rantçılar arttımı yoksa medyamı abartıyor ?
Ak partinin tabanı milli görüşten geliyor buda üstteki arkadaşa kısa bir bilgi notu 
|
ak partinin tabanı milli görüşten olur, anaplı olur, mhpli olur, chpli olur, büyük birlik partisinden olur her partiden, her tabandan halk var ak partide, bunu sadece milli görüşçü diye göstermek aptalık olur, hatta komünist bile ak partiye, içki içen, sanatçısı, mankeni, elin arabı, elin yabancısı, kürt tabalı olsun, laz, çerkez, daha büssürü ayrım yapamadığım kişiler ak partiye destek veriyor, ak partinin tabanı güçlüdür, bölünemez, parçalanamaz.
Alıntı:
Hayati Nickli Üyeden Alıntı
Akp nin tabani Akp rüzgarina kapilmis Milli Görüssülerden ve Gülen talebelerinden olusmakta
Milli görüssüler süphesiz evlerine dönecektir
Gülen cilerde yine herzamanki yaptiklari gibi zamane Partinin pesine takilacaklardir
|
milli görüş gömleğini çıkaranlarda var merak etme, milli görüşçü olup illada ak partiye oyumu verceğim diyenlerde var, biz milli görüşe saygılıyız ama siz kalkıp bir parti forumuna milli göçrüşçü demiyeyimde saadetçilerin bazı arkadaşlarımızın aklını geçmeleri konusunda bir çaba sarfediliyor bu forumda benim gözlemlediğim kadarıyla budur beni rahatsız eden şey.