Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2009, 01:12   #31
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide siz toplanmışsınız hep beraber karma bir toplulukla karma düşünce sistemiyle yönetim yapıyorsunuz farkı anlayabildik mi?

Her fikirden dilden ırktan ve dinden insana ayrım göstermeksizin yaklaşmak,hepsinin isteklerine eşit ölçüde haksızlığa meydan vermeden cevap vermeye çalışmak ve en önemlisi hepsinin fikrine ve yaşamına saygı göstermek karma,saçma bir yönetim mi..? Yoksa adil bir yönetim mi..?

Karalayacak başka bir bahane bulamadınız mı sayın muhalefet.. Baykal'ı örnek almanızı tavsiye ederim çünkü o karalamak için bahane bulmakta usta bir siyasetçi(!)

Ne güzel ifade etmişsiniz bir yorumunuzda..
%47nin içerisinde ermenisi,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi var.. İşte bizim farkımız bu..Bizim başarımız bu..!! Her kesime ayrım yapmaksızın kucak açmak..!!

Birileri gibi kendi fikrimizden,kendi düşüncemizden olmayanları dışlamıyoruz..

Birileri gibi LAİKLİK diye haykırıp sonrasında seçim öncesi için oy toplamak adına ''çarşaf ve şeyh'' açılımı yapmıyoruz..

Birileri gibi ''şeriat'' diye naralar atıp '' oy toplamak adına başı açık SANATÇI hanımları aday gösterip şeriata ters düşmüyoruz..!!

Yani biz en başından beri adını koyduğumuz davamıza sonradan açılımlar ekleyip İHANET etmiyoruz..!! Oysa sizler.. Başında savunduğunuz davanıza ters düşen açılımlarla oy toplamak için kendinizi DÜŞÜRÜYORSUNUZ..!!

Biz 70 milyon insanın partisiyiz..Dini,dili,ırkı bizi bağlamaz..İnsanlığı ve yaptıkları önemlidir bizler için..Bu vatana verdiği değer ve sevgi önemlidir.. Basit ideolojik saplantılarımız yok bizim..Ve sonrasında oy için sattığımız bir davamızda..

Alnımız açık..Alnımız AK..!! Siz hala iz bırakmak için bahaneler üretmeye devam edin.. Size en güzel cevabı benim halkım veriyor.. Bizki koskoca %47 yiz.. Ufak bir zümre büyük bir topluluğa asla tahakküm edemez..EDEMEYECEKSİNİZ..!!

Konu Duygu'Seli~ tarafından (02-25-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir..