02-26-2009, 15:37
|
|
|
Alıntı:
a_k_k_ö_m_ü_r Nickli Üyeden Alıntı
Okulda ant 'a kafayın takar
israil mallarına takla atar
bu ne yaman çelişkidir be hey çelik
senden başkasında varmıdır acap böyle bir incelik. 
|
O okulda 'and' dediğin sanırım 'saygı duruşu' olacaktı kardeşim. Ayrıca ona karşı değil onu bizzat uygulatan kişidir bu bakan!
İşte bazı ayak bağları bahane bulsak da nasıl olsa diye ararken, Musevi okullarını araya sokup ''biz niye bu duruşa katılıyoruzi niye mecburuz" dedirttiler.
O zaman da mecburen ve haklı olarak bi geri adım atıldı. Ancak geri adım atılmadan önce gelen en büyük yorum şu idi
'BİRDE MECLİSTE İSRAİLİ KINAMA KARARINA EVET DESELERDİ AMA ÇOCUKLAR ÜZERİNDEN ANCAK BUNU YAPARLAR.'
' evet onlara saygı ve sevgimiz sonsuzdur ama çocukları dışarı çıkarıpta bir dakika bekletmek çözüm değil başka bir şeydir.sen hükümet olarak bir kınama bile yapamadıktan sonra ne anlamı var saygı duruşunun. ama yardım kampanyası güzeldi ama bu olmadı. '
Aynen bunlar dendi..
İşte.. Aklı fikri her şeye muhalefet olanlara iyi bir şey yapamazsınız. Ne yaparsanız yapın işi bi yere sürükleyip çarpıtacaklardır. Bakın haber başlığı DAVOS MUMU SÖNDÜ idi. Ancak bu kesim ki Davos'a da kulp bulup ''icraat nerede icraaat'' diyen bi kesim..
Geçin bu işleri derim...
|
|
|