Gursunet Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.ancak dikkat etmemiz gereken husus,birbirimize cevap verirken,meselenin içine birbirimizi dahil etmemek,birbirimizle uğraşmamak,birbirimize hakaret etmemek,bunu size söylerken aynı şey için dikkat ettiğimide belirtmek isterim
ne alaka derseniz bana hissiz demeniz,benim şok yaşadığımı idda etmeniz,ve hazım sorunu yaşadığımdan dem vurmanız yanlıştır,kişisel bir sataşmadır,oysa burada tanışma bölümünde açtığım konuda karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesi içinde konuşmamız gerektiği yönetim tarafından defaen ifade edildi değilmi?
öyle ise yönetim ve görevli kardeşlerimiz,bu konuda bizden dahada hassas davranmalı diye düşünüyorum...
yazdığınız yorumların cevaplarına gelince,mümkün mertebe cevap vereceğim inş,ve yanlışım olacaksa onu benden doğrularıda allahdan biliniz...
siz onların ağlamadığını söylerken,konu onların ağladığını söylüyor,ve bir önceki mesajınızdada icraatın boş olduğunu ağlamak gerektiğini ifade etmişsiniz..
ülke kalkındırma cümlesi ise yanlıştır,akp nin en zayıf ve en başarısız olduğu alan ekonomidir,ekonomi imf ye servis yapılmıştır,işsizlik konusunda baykala tayyip bey tarafından meydanlarda seslenilip,işsizlik sorununa eğer çözüm bulursa koltuğu terkedeceğini ifade etmiştir...
işte bu hareket kendince,kendisinin başaramadığını cümleyi pak ile ifade etmesidir
ağlama noktasına gelince,biz tabiki robot olmalarını istemediğimiz gibi ağlamanın güzel bir haslet olduğunuda ifade ettik,ancak bizim karşı olduğumuz şey sadece ağlamaları ile gündeme gelmeleridir...
müslüman elif gibidir,dün ak dediğine bugün kara diyemez,dün kabul ettiğinide bugün reddedemez,sayın başbakan dün (dün ve ertesi gün yada dün ve yarın ifadesi atiyi ve maziyi anlatmak için mecazen kullanılmıştır arkadaşım)davosta one minute diyerek zulme tepkisini koymuş,ertesi gün israil malları boykot edilmesin diyerek zulme ortak olmuştur...
şimdi biz nasıl zulme karşı one minute dediğini görüp,israil mallarını boykot etmeyin demesini görmemezlikten gelebiliriz?
bu bukelemunca davranmak demek değilmidir?
sizler bir siyasi harekette yer alırken,o hareketi sadece tek bir davranışlamı değerlendiriyorsunuz?
yoksa bütün tavır ve davranışlarımı masaya yatırıyorsunuz?
Allah insana akıl vermiştir,kıyas yapabilsin diye,bizim burada yaptığımız,konu dışına çıkmak olarak addedilemez,bilakis konunun kendisidir,kıyas yapılmış bir handikaptan bahsedilmiştir.ancak o genelgeyede yorum yapmamızı talep etmişsiniz oraya yaparız fırsat olunca inş...
maalesef hep slogan atıyoruz,inşallah bir müslüman olarak başımıza kim gelirse gelsin kalkınalım diyelim.zira fakirlik küfre yakındır.Amerika ve israilin köleliğini yaptığımız bir ortamda,imfye ekonominin teslim edildiği bir zamanda,açlıkdan esnafın üzerine benzin döküp kendini yaktığı biryerde zafer değil hezimet vardır...
son olarak yine davosun fatihinin davosa ilk gittiğinde ''halkımın % 99 u ırak savaşına karşıyken ben sizin yanınızda yer aldım'' cümlesini hatırlatıyorum
böylece sayın başbakana aynı zamanda ırakın fatihide diyebilirsiniz,ancak şunuda unutmamak gerekirki,ırakın işgaline katılan ve maşa tutanlar,bir milyon ıraklının kanına ekmek doğramış eli kanlı katildir...
|