Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 20:51   #70
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana bak Katil lafların saygı sınırını aşıyor. Dikkatli ve düzgün konuşalım..

Sen bu konuya gelip, beni o forumdan şu kadar banladılar, onları kimse adam yerine koymuyor, o forum mahkemelik oldu, o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyelim vs şeyler söyledin.. Bu mesajında o forumdakilere kızdığın kadar bu konudan da rahatsız olduğun belliydi.

Ben de sana dedim ki madem o forumdan rahatsızsın, onların şuursuzluğunu kabul ediyorsun. Bırak protesto edilsin. Burada protesto edilen Milli Görüş değil o forum..

İkide bir de o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyin deyip durmanın da bir anlamı yok. Bu kişiler SP partisi tabanı, ister kabul et, ister etme %2'lik SP'nin en az yarısı böyle holigan..
Ooo gittikçe sivrileşiyor yazdığınız mesajlar =)

İlk olarak algı kapasitesini geliştirmekten dem vurupta sonradan bana bunu söylemeniz hiçte çelişmemiz doğrusu =)

Beni şaşırttımı? Çokta değil.

Verecek cevabınızın olamamasına bağlıyorum bu hareketinizi ve koca bir neyse ya hû diyerekten üzerine bir çızık çekiyorum. Bu arada gülücüklerimi ihmal etmeden =)))

Konudan rahatsızlık duymadım demedimki? Tüm bir camiaya saldırılmasından rahatsızlık duyuyorum dedim. Ancak aradaki istisnaları bile ayırt edemeden gelmiş bana cevap yazıyorsunuz!

Hayvanatsal boyutlara getirdiğim cümlenize değinmek istiyorum!

Buradaki forum üzerinden Milli Görüş ve Saadet Partisi'ne atılan onca çirkin ithamı, lafı bir çırpıda gözlerinizin önüne serebilirim! Hatta bunun için bana gerek bile yok. Bu mesajdan önceki yazdığım mesaja bakınız. Onun hemen altına bakın bakim? Ne yazıyor?

Baktınızmı?

ŞİMDİ SORARIM SİZE!

VARMIDIR O MESAJDA FORUM İLE ALAKALI BİR İTHAM!

Bunun gibi bir ton örnek sunup sizi rezil etmeye, cümlelerinizle çeliştiğinizi göstermeye devam edeyimmi yoksa dili kalbe indirip susmayımı tercih edersiniz?

Tarafsız gözle bakın! Sizki forum denetleyiciliği etiketini taşıyan birisiniz! (Affınıza sığınarak yönetici lafzından hazzetmediğimden böylesi bir sıfat kullanmayı seçtim.) Bakın bakalım sadece foruma yönelik eleştirilere karşı herhangi bir cevabım olmuşmu? Buyrunuz bakınız yahu!

Sonradan gelip burada ahkam kesiniz!

Görmek istemediğini göremeyecek bir tabiatta yaratılan insanoğlu ne de garip değilmi?

/////////////////////////////////////////////////

%2'nin yarısının holigan olduğunuda nerden biliyorsunuz? Varmıdır deliliniz? Üç beş internet manyağının yorumlarına haberlerine göremidir sizin bu değerlendirmeniz!

Şu forumda yazmış olduğunuz her mesajı takip ederim! Takdir ve saygınlımı kazanmış bir şahsiyetsiniz! Lütfen cümlelerinizi daha özenli seçip gözümüzdeki bu değerli kişiliğinize gölge düşürmeyin!

Yakışmadı size! Gerçekten yakışmadı!

Yakıştıramadım!

Konu Katil tarafından (03-03-2009 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kelimeler karıştı =)
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır