Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 22:50   #23
Kullanıcı Adı
Eşref
[quote=kardeşiniz;527047]
maalesef 28 şubattan sonra d-8 organizasyonu rafa kaldırılmıştır.
bu İslam Birliği organizasyonu sahibini beklemektedir.
[quote]

Böyle resimlerle, sahte sözlerle kimseyi kandıramazsın. Bu ortamda neyin D8'inden bahsediyorsun? Ben Türkiye'yi geçtim. Müslümanız ama hadi biz Arap değiliz. Adamlar hem müslüman hem de kendi ırkından olan yani arap olan ülkelere, Filistin'e ne faydası oldu?

Biz arap olmadığımız halde en sert tepkiyi verdik. d8'de yer alan diğer Arap ülkeleri, Filistin için hangi çıkışı yaptı? Şayet müslüman bir Türk devletine aynı zulüm yapılsaydı, Türkiye, zulmedenlere dünyayı dar ederdi. Araplar peki ne yaptı?

Mısır, yanı başındaki İsrail'e savaş açabildi mi? Müslüman dünyasının merkezi olan Arabistan peki ne yaptı? Bunlar bizim gibi de değil. Adamlar Petrol zengini. Buna rağmen ne yaptılar söyler misin? Ben sana söyleyeyim ne yaptıklarını. Sadece "Arap olmayanlar, Arapların işine karışmasın" dediler. İsrail cumhurbaşkanı "Arap ülkeleri, İran'a karşı bizim Gazze saldırımıza gizli destek verdi" dedi. Şu rezalete bak..

Kendilerine bile faydası olmayan, kendi içlerinde bile çekememezlik olan bu ülkelerin şu ortamda bize ne faydası olacak? Arap halkı bile kendilerini yönetenlerin aczini biliyor. Sen çıkmış hala başbakanımızı eleştiriyorsun. Hergün yatıp kalkıp, böylesine değerli bir başbakanı bize verdiği için Rabbine şükretmen lazım. Yaptığınız ayıptır, günahtır. Bırakın şu koltuk sevdasını.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla