redyellow rumuzlu kardeşim ;
Elbette biliyorum çok partili siyasi hayatta geçmişte kimlerin neler yaptığını...Yalnız CHP'yi kaale almadığımdan,ecevitle aldığı oy oranına girmek istemedim..AP de kendi yanlışlarından değil o zamanki çok partili siyasi hayati benimseyememiş ve özümseyememiş dikte tarafından aldığı oy oranlarını koruyamadı...AP'nin ve genel başkanının sonu da malumunuzdur...Daha fazla o konulara girmeye gerek yok diye düşüyorum...Ben en belirgin anavatan örneği olduğundan durumu kısaca belirtmek istemiştim...
Sizi anlıyorum,diğer partilileriniz gibi hırçın tavırlar sergileyenlerden değilsiniz...Mahalli idareler secimlerine yaklastigimiz su günlerde,il ve ilçelerdeki Saadet Partili başkan adayları ve partililer hiç de etik olmayan tutumlar sergilemektedirler...Yapamayacakları vaatleri verip halkı kandırma yolunu seçmekte,Ak parti üzerinden prim yapmaya çalışmaktadırlar...Örnek verecek olursak; ben bir ilde yaşıyorum...Partilileriniz verdiği vaatler emin olun ki Türkiye'nin büyükşehir belediyeleri kapasitesindeki vaatler...Anlatmak istediğim şudur ki ; verilen vaatler büyüksehir belediyeleri bütceleri tarafından bile meydana getirilmesi çok güç olan vaatler...Bu vaatleri partilileriniz sadece il olan bir bölgede vatandaşa secim bildirisi adı altında yayınlamaları beni üzmektedir...Genel başkanınızında Ak parti üzerinden yaptığı şık olmayan açıklamaları gün geçmiyor ki okumuyor,görmüyor değiliz...Benim üzüldüğüm nokta budur,haksız eleştirilerinizin dozunu o kadar artırdınız ki,bir mhpden bir chpden farkları yokmuymuş bu kardeşlerimin diye düşünür oldum...
Sevgilerimle..
|