Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir artniyet görmedim, Başkan oradan hareket çekecek biri değil. Zaten öyle birşey sonu olur. Ben Başbakana değil, halka el salladım diyor.
Gerçekten esrarengiz bir tavır , sonu olur der iken neyi kastettiniz koktum acıkcası sizden özgünüm
Mevcut olan başkan sanırım kendi parti liderinin düzenleyemediği bu denli kitlesel fenomene karşı duygularını saklayamamış çok görmemek gerek. o atmosferin insanı ne hale soktuğu malumunuz. Bu güne kadar yaşayamadığı hazzı iktidar partisinin düzenlemiş olduğu miting ile dışarı yansıtması yatsınmaması gerek bir acılım diye düşünüyorum 
|
Siyasi olarak zor duruma düşer demek istiyorum
Zira bu kişinin Ne Başbakan'a karşı ne Hükümet'e karşı bir sözü yok. Hiç Hükümeti, Başbakanı eleştirmez. Onlara karşı bir beyanı olmaz. İnce siyaset izliyor, Mustafa Sarıgül gibi.
Bizim Başkan adayımız bu kişinin bu hareketi için şöyle diyor: “Telaş ve şaşırmışlıkla yapılmış bir davranış olarak görülüyor. Kamuoyunun bu tarz polemiklere puan vermeyeceğini çok iyi biliyorum. Gerek Başbakanımız gerekse AK Parti'nin mensupları bu tür dengesiz davranışlara itibar etmeyecek kadar demokratik olgunluğa sahiptir”