Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2009, 05:23   #33
Kullanıcı Adı
akmmr
kardeşim senin de iki lafın birini tutmuyor beni tanıdığını söylemiştin fakat şimdi ismimi soruyorsun çelişme kendinle emin olmadığın hiçbirşeyide söyleme ben sadece iddaları söyledim ve bunların yalanlanmasını istedim..sen pasta payından bahseddiyorsun klavye basşından pay alacağını düşünüyorsan boşuna beklersin söyleyim...ilçe teşkilatında neler olduğunu da biliyorum ben de bunların yalan olmasını isterim fakat daha bu güne kadar bi yalanlama gelemdi ve halkın akpartiye bakışı değişti sana sadece bişey soracağım şener yaşar başkanın yaptıklarını direkt savunurken yakup karacanın yaptıklarına neden bu kadar sert çıkıyorsun ihaleler alemler diyorsun vecdi gönül ile sayın!! başkanımızın aldığı arsayı da duymussundur umarım kazandığı para ile almıstır o arsayı(arsa demek yanlıs olur ama neyse)takım tutar gibi parti tutma yanlış iş yapanı eleştirmek her akpartili gibi benimde hakkım...ben her zaman akpartiyi savunurum fakat hiçkimsenin yalakçısı olmadım olmamda sanada bunu tavsiye ederim...
akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla