Konu
:
BAKAN ŞAHİN DEN TARTIŞILACAK SÖZLER
Tekil Mesaj gösterimi
03-14-2009, 03:52
#
3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Öncelikle, haberde bi sürü laf edilmiş. İki kere bakanın sözü verilmiş.
İkisini de YORUMSUZ olarak alırsak;
"Belediye başkan adayının
21 adet projesi varmış
. Baktım hepsi de bu güne kadar yapılması gereken projelerdir.
Fakat ben de Antalya milletvekili ve bir bakanım, daha Akseki Belediye Başkanının hiç yanıma bir iş için geldiğini görmedim
"
"Bana diyorsunuz ki 'Sayın Bakan Aksekililer beni belediye başkanı seçerse şu hizmeti yapmak için sizden yardım ve destek istiyorum' Benim de cevabımı hem siz hem Aksekililer biliyor.
Ben de biliyorum ki merkezi hükümetin desteği ve yardımı olmadan sorunları çok olan ilçelerimize, beldelerimize tabii ki yeterli hizmet götürülemez. Burada belediye başkanı olduğumuz taktirde, icraatlarının gerçekleşmesi için Antalya milletvekili olarak, Antalya'dan çıkmış bir Bakan olarak size elimden geldiği kadar yardım edeceğim.
Çünkü o vaatlerin gerçekleşmesi başka şekilde mümkün olmaz
"
Burada icraatlara bir laf yok. Ama '21 icraat var YANIMIZA BİR KEZ BİLE GELMEDİ' diyor...
E.. Proje için yardım bile beklemeyen biri hakkında ne desin daha ki?..
Bu icraatlar nasıl olur başka türlü?..
MERKEZ HÜKÜMET İLE BARIŞIK OLACAK (yani icraatını gösterip bunu sözde bırakıp hiç yardım istemeyen bir belediye baskanı olmayacak)
E tabii başka partiden olmayacaksa yalnız bizim partinin adayı gelip projelerini merkezi hükümete de getirir öyle ce onay bekler...
Son cümle de noktayı koyuyor işte; ''
Çünkü o vaatlerin gerçekleşmesi başka şekilde mümkün olmaz''
Olmaz işte.. Belediye imkanın yetmez MERKEZİ HÜKÜMETE KÜSERSEN GELMEZSEN
BAŞKA TÜRLÜ
OLMAZ......
--
Mesele bundan ibaret.
Alıntı:
BEN SP Lİ OLARAK MEHMET BEKAROĞLUNU ERGENEKON KONUSUNDA ELEŞTİRDİM BAKALIM SİZ BAKAN ŞAHİN İN BU SÖZLERİNE TEPKİ VERECEKMİSİNİZ
Yanlış varsa hep beraber eleştirelim.
Ama Bekaroğlu ile Mehmet Ali Şahin bir değil dikkatinizi çekerim.
Biri o kadar ilerlemiş ki DEVLET BAKANI olmuş. Diğeri İstanbul BB adayı. Seçilmesi de-amiyane- imkansız.
Şahin'in sözlerinin ağırlığı ile Bekaroğlu'nunkinin ağırlığı aynı değil. Aynı teraziye oturtulmazlar...
Şahin'in sözlerini 'üstte yaptığım gibi' medyanın eklemeleri harici YALIN KONUŞMASIYLA ele alıp öyle değerlendirmeliyiz.
Bekaroğlu ise DİREKT olarak ADAY. Konuşmasına habercinin bir şeyler katmaısna bile gerek yok, zaten ve illa ki 'sansasyon' yaratacak derecede konuşması lazım.
İşte Şekil A ve B'deki gibi...
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul