Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-14-2009, 08:16   #5
Kullanıcı Adı
Katil
Bekaroğlu ile Şahin'in aynı terazinin kefelerine koyup tartım yapılmasının istenmesini doğru bulmuyorum!

Ki şu forumda SP'yi çirkin saldırılara karşı en fazla savunan AKP'lilerden biriyim. Buna rağmen bu şekilde bir değerlendirmede bulunmak çok yanlış! O mevzû farklı bu farklı.

Gelelim Şahin'in açıklamasına. Belediye başkanının yanına gelmemesi konusunu ıvırtısını zıvırtısını sorgulayacak değilim. Fazlaca eleştirilecek bir mevzu değil zaten!

Yalnız beni düşündürüp endişelendiren kısım şu oldu:

Alıntı:
"Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara'dan geçiremiyor"

Adalet
ve Kalkınma partisinin Adalet Bakanından böylesine "adaletsizce" bir cümle duymak bende gerçekten hayal kırıklığı oluşturdu!

Haddini ve maksadını aşan cümleler olmuş!

Sizki yılların siyasetçisisiniz. Niyetiniz ne kadar hâlis olsada bilmezmisinizki karşınızda baykuş sürüsü var! Her kelâmınızın ardında art niyet aramaya müsait bir medya ordusu var!

Ne demektir bu açıkça tehdit içeren cümleler!

Proje Ankara'ya kadar geliyor, ancak zıtlaştıklarından ötürü projeyi geçiremiyorlar öylemi?

Bu cümle bizde nasıl bir intiba bırakabilir? Veya kahvehânede çayını yudumlayıp sizi izleyen sakallı Hüsnü efendide nasıl bir izlenim oluşturur? Bilmezmisiniz bunları!

Ne demektir bunlar sayın bakan! Resmen kendi söylemleriniz ile çelişmiş durumdasınız!

Hadi rakip partilerin icraatlar için sizin yanınıza gelmemesini anlayıp tevazu gösteriyoruz. Orasına amenna. Bir laf dediğimiz yok!

Lâkin projelerini Ankara'dan geçiremiyorlar lafı objektif olmadığınızı itiraf niteliğinde söylemler olmuş!

Amaç hizmet ise o projenin sahibi babanızı bile vurmuş olsa o projeyi hayata geçirmekle mükellefsiniz siz! Ben size oyumu böylesine cümleler sarfedesiniz taraf takınasınız diye vermedim! Kimse vermedi!

Umarım Ankara'da böylesi durumlar hiç yaşanmamıştırda biz burda kendi çapımızda çalıyor, oynuyoruzdur!

Hiç sanmıyorum ya. Neyse.. !

Kimse alınmasın. Kimse kırılmasın! Haksızlığa boyun eğecek koyun sürüsü değiliz biz!

Öyle olsak bu partide/forumda işimiz olmazdı!

Yazıktır ayıptır ya hû!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla