Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-17-2009, 18:36   #1
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart Milliyetci gözüyle Akparti ve Saadet partisi
Eğer tarafsız bir göz ile bakarsam Saadet partisi ile akparti arasında geçen bu mücadeleyi , ringe çıkmış iki kardeş müsabık sporcu gibi düşünüyorum ben.
Ama aralarında oldukca kilo farkı bulunan müsabıklar gibi.Bir taraf da hint fakirlerine dönmüş bir deri bir kemik tüy siklet kategorisinde dövüşen Saadet partisi, diğer taraf da ise yağlanmış ballanmış,yada buna konu gereği vatandaş tarafından oy'lanmış diyebiliriz ağır siklet bir Akparti.
Denk olmayan bir dövüş.
İki kardeşin dövüşüde diyebiliriz buna.
Bir köşede hayran olunacak bir cesaretle saldıran fakat vuruşları sonucu sadece, yağlanmış ve ballanmış yani vatandaş tarafından oy'lanmış bir Akparti üzerin de tınmayan plop ,plop diye sesler çıkaran vuruşlar.
Diğer köşede ise yağlanmış ve ballanmış yani konu gereği vatandaş tarafından oy'lanmış ve kilo arttıkça vuruş şiddetininde artacağını düşünerek ,kardeşim falan demeyerek isbet ettirip vurduğunda Saadet partisini dörde bölüp dört köşeyede eşit paylarda savurabileceği bir Akparti.
Sonuç olarak ifade etmek istediğim şudur ki Saddet partisinin her vuruşunda ,sanki Akpartisinden bir şeyler kopardığını hissediyorum.Yerel seçimlerin sonucunda Saadet partisinin puanının birazcık değil ama birazcıktan daha çok biraz yükseleceğini tahmin ediyorum.
Daha önceki konulara yazdıklarımda Milletin % 2 olarak bir kenara savurduğu bir parti olarak sık sık yazmışımdır hatta Saadet partili arkadaşlarında çoğu bu konuda bana sitem bile etmiştir.Ama hislerim şimdi gene o milletin savurduğu parti olan Saadet'in pansumanlanmış ve yeniden test edilmek üzere , alacak ama şimdilik çok fazla bir puan alamayacakda olsa, ileriye dönük genel seçimlerde millet tarafından gene siyasi alanda görülmek istendiğini zannediyorum .
Tarafsız bir gözle ben böyle görüyorum.
Siz ne dersiniz?

Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder