Alıntı:
aeo92 Nickli Üyeden Alıntı
HALEP ORADAYSA ARSIN BURADA
varsa gökçekten daha calıskanım hayhay. lakin kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor ankaralı
ayrıca mansur yavas oyları bölmekten ve karayalcının ekmeğine bal surmekten baska bi işe yaramıyor
|
Bana göre Yavaş Karayalçından önde. Çünkü Yavaş Chp'den de oy alıyor. Yavaş inşallah kazanır diyorum. Oy bölmek değil, son ankette birinci çıkmış. Yalan söylemiyorsa benim gördüğüm öyle bir insana da benzemiyor. Başbaknımızı da çiçeklerle karşıladı. Beypazarındaki çalışmaları çok iyi. Belediyecilik nasıl yapılır göstermiş adam.
Buna benzer bir örnek göstereceğim, Ben İzmir'de yaşıyorum izmirde bütün chp li belediyeler yatıyor hizmet 0, bir kişi var ki balçova belediyesi adam chp li ama mükmemmel çalışıyor son 2 yıldır yılın belediyesi seçiliyor türkiyede. adam bütün ilçeyi sağlık taramasından geçirdi, yetmedi diğer ilçelerden gelenler oldu. Yaptıkları çok örnek olcak şey var. Gelip görmek lazım. Pazar yerinimi spor salonlarını mı, semt evlerini mi anlatsam bilmiyorum ben onun chp sine bakmam veririm oyumu. Büyükşehirdede taha aksoy'a veririm. Mansur Yavaş'ta öyle sosyal belediyecilik adına güzel bir örnek ve ben kazanacağına inanıyorum. Bence Karayalçın %20 lerde kalır.