Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-20-2009, 01:46   #7
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanlış bilmiyorum karayalçın 92 de mi ne başlattı bu işi zaten 94 yada 95 açılışı öyle bişey. Gökçek geldiğinde işin %80 bitmişti yanılmıyorsam 17 km falan tamamlanmıştı. Gökçek bişey yapmadı iş devam etti 94 lerde 23 km metro açıldı toplam. Gökçek tarafından bişey yapılmadı. 1 milyar dolarlık ihale var 93 de bu metroya. Gökçek gerçekten bir sürü proje çıkardı yeni metro inşaatları halen daha sürüyor ama henüz biten bişey yok 15 yıldır bitmedi. Ankarada çok akaraba var gitme fırsatım oluyor onlarlada konuşma fırsatım oluyor. Ben Melih Gökçek'e niye iftira atayım. Ben diyorum bu adam yakışmıyor bizim partiye. Ben bizim akrabaların dediklerini anlattıklarını diyorum. Bizimkiler Melih Gökçek'e insan olarak ne zıtlar nede son seçimde başkasına verdiler Ankara'da ama bu sefer onlar da Mansur Yavaş'a verecekler bende olsam öyle yapardım diyorum.
Karayalçını hiç sevmediğimi söyledim nerden çıkarıyorsun savunduğumu işi laf ebeliğine getirip sıyrılamaya çalışma, onun pkk ile ilgili söylem osman .aydemir sözlerini sağar sultan biliyor. Demediğim bişeyi yapmadığım bişeyi üzerime yükleme. Ama Metroyu o yapmıştır.Ben onun hizmetine ? bakarım. Ben Yavaş'ı destkeliyorum.
küçük bir belediyenin bazı evlerini restore etti diye bu kadar övgü fazla değil mi ? yukarıdada bahsedildi 10 sene boyunca belediye binasının çatısı dahi aktarmamış bu adam.... akrabaların yapılanı görmek istememiş belli ki.. hiç bişey yapmassa dahi yapılan alt ve üst geçitler yeter. susuzken buaraya kızılırmagı getirmesi yeter... daha sayamayacağım çok olan bir çok icraatı var. bana gelipte melihin bitirdiği metroyu karayalçın yaptı diye söylemek yalan, melih gökçek hiç bişey yapmadı demek İFTİRAdır. metrolarında 2 sene içinde bteceğini söyledi zaten. elinden geldince hızlı bu konuda. sana göre 1 snede bitmesi mi gerekti? bana gelip küçük bir belediyeyi 2 evi restore etti diye bir adamı kimse savunmasın hekez yerini bilsin!!!!!!!!!!(not=laf ebelğini kimin yaptığı ortada kardeş)
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla