Alıntı:
sevdesu Nickli Üyeden Alıntı
küçük bir belediyenin bazı evlerini restore etti diye bu kadar övgü fazla değil mi ? yukarıdada bahsedildi 10 sene boyunca belediye binasının çatısı dahi aktarmamış bu adam.... akrabaların yapılanı görmek istememiş belli ki.. hiç bişey yapmassa dahi yapılan alt ve üst geçitler yeter. susuzken buaraya kızılırmagı getirmesi yeter... daha sayamayacağım çok olan bir çok icraatı var. bana gelipte melihin bitirdiği metroyu karayalçın yaptı diye söylemek yalan, melih gökçek hiç bişey yapmadı demek İFTİRAdır. metrolarında 2 sene içinde bteceğini söyledi zaten. elinden geldince hızlı bu konuda. sana göre 1 snede bitmesi mi gerekti? bana gelip küçük bir belediyeyi 2 evi restore etti diye bir adamı kimse savunmasın hekez yerini bilsin!!!!!!!!!!(not=laf ebelğini kimin yaptığı ortada kardeş)
|
Olaya fanatizm gibi bakıyorsun bence siyasette yorum yaparken önce bir görüşlerinden arın öyle yorum yap bu özeleştiri için iyi olacaktır. Gökçeğin bitirdiği metro diyorsun ya ben diyorum ki gökçek göreve geldiğinde proje çizilmiş inşaata başlanmış 10 küsür km tamamlanmış ve inşaat devam ediyordu. Yani Gökçek değil Ahmet gelse yine aynı tarihte bitecekti metro. Gökçek'in bi artısı olmadı ama yeni projeler ve hatlar melih'in eseri onlarda bitmedi. 1 senede bitcek demedim. Ama 15 yıl çok çok uzun süre 15 yılda 30-40 km metro çok rahat yapılır.Hemde ağırdan ağırdan. 15 yıl nedemek bir otur düşün. Sonra nasıl bitmemiş diyeceksin hakkaten. 2 sene daha sürecekse bence çok kötü. Şimdiye bitmesi gerekirdi çoktan.
Mansur Yavaş'ı 2-3 restore ile geçiştiremeyiz öncelikle şu anda beypazarından girseydi %90 gibi bişey alacaktı, yani insanların tepkileri çok çok olumlu. Ve hakkında ufacık bir iddia dahi yok yolsuzlukla ilgili.
Ney ortada?
Bak İstanbula aday olan bir X kişi 5 yılda 80 km yapcam diyor hadi bu sallıyor 5 yılda 40 yapsın onu da yapamadı 5 yılda 20 yapsın. 15 yılda 60 eder hadi bunuda yapamasın 50 yapsın yahu. 15 yılda Gökçek ne yaptı 0 km. Hala inşaat hala inşaat ve daha 2 yıl daha varmış. Bıraksın Gökçek belediyecilik bu değil.
Ben İzmir'de Piriştina dönemini bilirim 3 yılda 9 km metro açtı adam. yılda 3 km eder. 15 senede 45. Melih Gökçek miadını doldurmuştur. Siyasette hep aynı yüzleri görmekten bıktık. Mansur Yavaş'ı denemekte fayda var. Belediyecilikte Parti önemli değildir, önemli olan ülkemize hizmettir.Partizanlığımızı bırakalım hizmete bakalım.