Alıntı:
sevdesu Nickli Üyeden Alıntı
iftiradan Yaradanıma sığınırım iftira değil belgeli gerçekler şuan soruşturuluyor.... iftira bence tam size yakışan bir tavır... melih gökçeğin yaptıkları üstte ortada... cahile laf anlatmak ne kadar zormuş Ya Rabbim ..... son olarak şunu söylüyorum sizinle artık yönetim mhattap olu 'BİLMİYORLAR, BİLSELERDİ, YAPMAZLARDI'' (HZ. MUHAMMED S.A.S)
|
Bakın benim cahil olduğuma nasıl varabiliyorsunuz, nasıl bir ön yargı nasıl bir kesip atmaktır bu. Ben size karşı bir tek hakaret içerici bir tek saygısız kelime etmemişken siz kalkıp demediğinizi bırakmadınız. Bumu ahlak bumu insanlık. Koskoca bir yazık.
Ben diyorum %55 almış oya ihtiyacı yok kaznamak için Zaten %30 farkla kazanmış.Dediğiniz oyun 2 katını dahi almamış olsa bile yine kazanan kendisi oluyor.Ama siz attınız ortaya lafı ve geçtiniz diyemiyorsunuz bu araştırmayı yapanlar bunların farkında değil diye. Karalamak bir insanı kolaydır. Ortaya idida atıp kaçmak kolaydır. Sizin için demiyorum. Çamur at izi kalsın derler ya. Bunu bir müslüman yapmamalı. Mansur Yavaş'ı görelim bir kere de o belediye başkanı olsun o zaman yargılayalım.