Alıntı:
Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı
Bu secim akp ye bir ders oldu artık chp mhp diğer partilere uğraşmak bizi yıpratır güney doğudan oylar düştü bazı iller dtp kazandı anlamıyorlarsa akpyi bırakın kendi halleriyle dtp kalsın akıl olsaydı büyük düşünseydi kendi memleketi kendi şehri 5 yılda neler yapılıur görürdü yapıldı o illere ama tekrar adtp dönmeleri anlamsız görüyorum kendi koyun bacağından asılır kendileri yaptı kendileri buldu dtp zihniyeti ancak %5ine bedeldir var olan tek şey çözümdür çözüme yaklaşmayan kaybeder herzaman kaybeder ne halleri varsa görsünler artık hataları hesaplayıp hatasız bir secim olsun erzurum %65 oy oranı bu sefer %55 oy fark var her ilde oylar düştü yinede şükür beledicilik bakımdan birinciyiz oylarımız mhp saadet partisine gitti onlardan ülkemize hayır gelmez akonomi turban meselesi işsizlik ve diğerleri ALLAHIN izniyle güzel günleri nasip etsin akpye Türkiye ye amin
Davamız türban meselesini çözmek özgürce üniversiteye varmaktır müslüman devletiz milliyetciyiz ya çözülür türban ya milyonlarca millet sıkıntıya girer benim kızım olsa türban ve kapalı kızımı üniversiteye almıyorlarsa ben de kızımı üniversiteye göndermem diyen onbinlerce türbanlı bayanlar var coğunluğu üniversiteye gitmiyorlar bizim cevremizde akrabamızda aynıdır bir avuc insafsızların hakkından gelemiyormu akptimiz 2 kez iktidarız oylar bir bakımdan düşüyor olamazmı ?
|
koyun kend bacağından asılır deseydik bu yola hiç çıkmamız gerekiridi yahudi ata sözüü olan bu söz islama aykırı beni üzdü bir dadaş vatansever doğulu olarak senin demen dahda üzdü