Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 04:32   #23
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bu ve benzeri türden önümüze gelebilecek konular çok önemli. Kendimize çeki düzen verebilmemiz, aynaya bakabilmemiz ve partimizin Adalet ilkesi için mutlaka bunların üzerinde durmalıyız. Bu konuyu tüm ayrıntılarına kadar inceliyorum. Ne olup bittiğini ortaya çıkarabilmemiz lazım. Islahiyelileri buldum, onlarla da konuşuyorum. Bir kere orada yapılmış olan kirli ve çirkef bir siyaset var. Siyasi holiganlık ve soysuzluktan söz edebiliriz. Ancak şöyle bir durum da var, Islahiye Haber Sitesini inceledim, olay aşağı yukarı Şamil Tayyar'ın anlattığı gibi gelişiyoır. Ancak önemli bir husus; Malika Uludağ'ın Başörtüsüne Karşı itiraz Edildiğine Dair Bir Veri Yok. Diğer tüm itiraz haberleri geçmiş tarihleriyle sitede dururken başörtüsüne karşı bir itiraz olduğu haberi mevcut değil. İlçe Başkanlığı da yaptığı açıklamada tüm itiraz dilekçelerinin kayıtlarda sabit olduğunu, adayın başörtülü oluşuyla ilgili bir itirazın olmadığını beyan ediyor. Şimdi, Şamil Tayyar'a bu bilgiye nereden ulaştığını ve bunu ispatlamasını aksi halde özür dilemesi gerektiğini yazıyorum. Şamil Tayyar mütevazi bir abimizdir, dürüstlüğüne güveniyorum, daha önceki e-postama da cevap vermişti yine cevap vereceğine inanıyorum. Kamuoyu da bu cevabı bekliyor.

Not: Redyellow ablamız bu konuyu daha önce haberlere açmıştı, sonradan açan benim.

Not: Yani var ya gidip de meselenin en abuk subuk yerini tartışmaya çalışıyoruz. Pes.. Evet Malika Hanım ev kadınıydı ayrıca AK parti üyesiydi ama siyasetle bir alakası yoktu. Yani siyaset yapma düşüncesi yoktu. Bu kadar açık, her yazıda olur. O kadar kusur Kadı kızında da olur.

Konu Üç mevsim tarafından (04-03-2009 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla